Muusikoiden.net
24.05.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi etsii ympärilleen hyvää porukkaa
Lisätty: 17.05.2019
Voimassa: 12.11.2019
Ilmoittaja: rocky0 (#67547)Lähetä pikaviesti »
Tuntuu, että aika on kypsä kartottaa Helsingin alueen muusikkoja, joita kiinnostaisi lyödä bändi pystyyn, jolla on tavoitteena tehdä raskaampaa musiikkia, ehkä vähän progehtavalla otteella ja yhdistellen jopa post-rock/metal elementtejä musiikkiin.

Itseltä löytyy sävellys- ja sovitustaitoa tiettyyn pisteeseen asti, sillä sitä tulee pääasiassa tehtyä miltei joka päivä. Kaipaisin kuitenkin ympärilleni tyyppejä joiden kanssa voisi pompotella ideoita ruokkien näin toisten ideoita, jos vaikka on jäänyt jumiin jonkun muuten hyvän idean kanssa.

Vaikutukset itsellä vaihtelevat laidasta laitaan, joten kiinnostus tehdä erikoisempia genre crossovereita on suuri, jos vaan löytyy tarpeeksi hyvä idea! Viime vuosina kovassa kuuntelussa on ollut mm. seuraavia artisteja Deftones, Korn, Tool, Mastodon, Gojira, The Ocean, Steven Wilson, Opeth, The Dillinger Escape Plan, The Contortionist, Faith no More, Periphery jne. En pistäisi pahitteekseni, jos löytyisi tyyppi joka osaisi työstää sampleja ja konemusaelementtejä myös biiseihin mukaan. Kuitenkin kiinnostaisi, että musiikin perusluonne olisi raskaamman puoleista, mutta muita vivahteita sitten siellä seassa. Ois makea heittää vaikka ihan rehellisiä nu-metal pomppuriffejäkin väliin.

Ikää on mittarissa 28v ja perhettäkin jo löytyy, joten aivan jokaisena päivän tuntina minulla ei ole mahdollista päästä treenikselle, mutta 1-2 kertaa viikossa löytyy helposti treenaamiseen töiden ja perhekiireiden oheella. Keikkailua ja studiosessioita ajatellen tietty sitten järjestetään enempi aikaa.

Soittotaidoiltani olen varmaan aikalailla keskitasoa ja parhaiten hoituu riffittelyosasto ja itse säveltäminen. Pakkomielteinen tekniikkatreenaaminen ei varsinaisesti kiinnosta, mutta valmis olen tietenkin tonttini hoitamaan kappaleen vaatimalla tasolla. Minulta löytyy tällä hetkellä pari 7-kielistä keihästä ja yksi 6-kielinen, joten alaviremöyryäminen onnistuu helposti. Jossain vaiheessa olisin valmis hankkimaan myös 8-kielisen, vaikka niiden kanssa en ole päässyt koskaan vielä yhte

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti