Muusikoiden.net
24.05.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Motivoitunut ja osaava basisti hakee samanhenkistä yhtyettä
Lisätty: 16.05.2019
Voimassa: 11.11.2019
Ilmoittaja: Tana (#28452)Lähetä pikaviesti »

Tositarkoituksella liikkeellä oleva basisti etsii "sitä oikeaa".

Studiotyöskentelystä on kokemusta monien non-major-label-äänitteiden (ks. jäsenkuvauksen soittonäytteet) osalta. Omistuksessani on myös laadukas etuastearsenaali, jolla kykenen äänittämään ns. "nykystandardien" mukaista bassolinjaa kotonani. Live-esiintymiseni on "fleamaisen" eläväistä soiton siitä kärsimättä ja sitä olen tehnyt reilun kymmenen vuoden ajan yksittäiskeikoilla kotimaassa, kolmen pariviikkoisen kiertueen verran Euroopassa ja 1-3 keikan "putkina" Briteissä, Hollannissa ja Venäjällä.

Yhtye, jota etsin koostuu motivaatiosta, osaamisesta ja selkeästä päämäärästä. Hulluus on hienoa, jos siitä on jokin punainen lanka löydettävissä. Keikkamyynnin hoitaa joku muu kuin minä ja keikkakalenterin sisältö on mielellään jotain muuta kuin "tour de räkälää" persnetolla ke-to-akselilla. Raha ei ole silti kynnyskysymys, koska käyn tällä hetkellä päivätöissä.

Soittiminani on tavan 4- ja (tarvittaessa) BEAD-kielitetty basso. IEM-napit löytyy ja lähettimen voin hankkia, jos se on systeeminne. Autoa en omista, B-ajokortti on. Musiikillisesti lempijuttuni on rock ja siitä kevenevät muodot, aina akustiseen ilmaisuun asti. Groove ja aito liveintensiivisyys on iso plussa. Metalli saa olla melkoista Freak Kitcheniä tai Toolia, että kiinnostukseni herää. Ihmisenä olen varsin joviaalia ja joustavaa seuraa. Töiden ja muiden bändien ajallinen rytmittäminen sekä kiinnostavan asian priorisointi onnistuu hyvin, joten sitä ei kannata pelästyä. Viikonloppuni ovat vapaat.

Jos en ylläolevalla tekstillä vielä sinua puuduttanut liiaksi, ota yhteyttä! Musiikkinäyte on melkeinpä vaatimuksena.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 30
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 040 8352428
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti