Muusikoiden.net
20.03.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja etsii projekteja (folk/metalli)
Lisätty: 16.03.2019
Voimassa: 11.09.2019
Ilmoittaja: amanda.a (#138340)Lähetä pikaviesti »
Etelä-karjalainen laulaja-muusikko etsii mielekkäitä projekteja joissa mahdollisesti vierailla tämän vuoden loppuun saakka. Vähän kaikenlaista on tullut tehtyä tässä vuosien varrella, tullut laulettua bändeissä (pääsääntöisesti rock/metalli -projekteissa) ja tehty musiikkia soolona ja vierailtua erilaisissa studioprojekteissa. Keikkakokemustakin on kertynyt ihan kiitettävästi vaikkakin nyt parin vuoden sisällä on ollut sillä rintamalla vähän hiljaisempaa. Esiintyminen kyllä kiinnostaisi kanssa jos vaan sopivanlainen juttu löytyisi.

Tällä hetkellä olen mieltynyt ehkä eniten folk (esim. Wardruna kuulostaa oikein kivalta) ja metalliosastoon joten siltä rintamalta olisi kiva löytää jotain mielekästä puuhaa. Lauluja pystyn äänittämään esimerkiksi omassa pienessä kotistudiossani eli ei haittaa tehdä yhteistyötä vaikka olisit vähän kauempanakin, nykyään kun noiden tiedostojen lähettäminen on helppoa kuin mikä. Live-jutut kiinnostaisi kyllä kanssa jos olisi jotain esiintymishalua jollain tällaisessa genressä. Ja tosiaan muuten kirjoitan itse kanssa kaikenlaista musiikkia aina raskaammasta vähän kevyempään ja folkimpaan settiin, eli jos ei ole materiaalia vielä mitä työstää niin sen luomiseenkin voisin mielelläni osallistua.

Laulamisen lisäksi soitan myös siis jonkin verran kitaraa ja pianoa, olen myös ajatellut ehkä lähitulevaisuudessa hankkia jouhikon mitä voisi sitten hyödyntää kanssa biisinkirjoituksessa kunhan sen saa haltuun.

Tässä vielä linkkejä mitä juttuja on tehtyä lähitulevaisuudessa.
https://soundcloud.com/amanda-aalto
https://soundcloud.com/enchantedband
https://soundcloud.com/vicira/underwater-feat-amanda-aalto

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: +25
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti