Muusikoiden.net
19.03.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rumputunteja Kuopiossa
Lisätty: 14.03.2019
Voimassa: 09.09.2019
Ilmoittaja: MattiKoo (#201285)Lähetä pikaviesti »

www.mattikatajamäki.com

Oppiminen vaatii pitkäjänteisyyttä, mielenkiintoa, motivaatiota sekä selkeää johdonmukaista harjoittelua. Kaiken tämän lisäksi tarvitset opettajan, joka näyttää sinulle polun mitä pitkin kulkea. Polun varrella on monia esteitä, mutta yhdessä hyvän opettajan kanssa tulet pääsemään esteiden yli.

Opetukseni perustuu rytmiaakkosiin (Rythmic Alphabet). Rytmiaakkoset luovat sinulle vahvan musiikillisen perustan. Metodin avulla pystymme soittamaan minkä tahansa tyylilajin musiikkia, lisäksi tämän metodin avulla voimme harjoitella komppaamista, fillejä, rudimentteja tai vaikka polyrytmejä. Rytmiaakkosista poikkeuksellisen metodin tekee kuitenkin nopea soveltaminen käytännön soittamiseen.
Kun olemme saaneet perusteet haltuun, lähdemme kehittämään useampaa tärkeää osa-aluetta. Tunne, aika, keho, saundi ja mieli. Näillä harjoituksilla saat aikaiseksi loistavan grooven, sekä syvemmän ymmärryksen siitä, mitä olet tekemässä. Soittaminen kanssani ei ole vain rumpujen soittamista, annan sinulle käyttöösi työkalut, jotka mahdollistavat harjoittelun myös ilman rumpusettiä.

Räätälöin rumputunnit tavoitteidesi ja kykyjesi mukaan, opetuksessani saat loistavat valmiudet hakea musiikkiopistoon, soittokuntaan ja konservatorioon.

Minulla on lisäksi etuna laajat verkostot, tarvittaessa järjestän sinulle kontakteja muihin alan ammattilaisiin.

Tarjoan opetusta kaikenikäisille ja taitotasoisille, aloittelijasta edistyneeseen.
Lupaan sinulle opettajana ja ohjaajana, saat minusta paljon enemmän kuin pelkän opettajan. Saat toverin, joka on aidosti välittää ja on kiinnostunut tavoitteistasi. Olen opettaja, joka pyrkii tekemään kaikkensa sen eteen, että saavutat tavoitteesi.

- Matti Katajamäki

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: 0401446082
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti