Muusikoiden.net
21.02.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Uskallatko lukea loppuun?
Lisätty: 11.02.2019
Voimassa: 11.04.2019
Ilmoittaja: hellsingski (#55351)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Viimesen kymmenen vuoden aikana oon ehtiny kitaran kanssa mörköhevibändiin, big bandiin, lukiomusikaaleihin, bilebändiin ja nyt ollaan keikkailtu kohta kaheksan vuotta säännöllisesti trubisduona. Siihen päälle bassoa nelisen vuotta hard rock- bändissä, joten esiintymiskokemusta on jo sen verran monesta liemestä ja kattilasta olohuoneista jäähalliin, että aika harvassa on ne tilanteet, josta ei enää selviäis.
Rohkenisin arvioida, että osaan soittaa sekä kitaraa että bassoa. En oo teknisesti tai teoreettisesti se taitavin kitaristi jonka tuut koskaan tapaamaan, mut yli kymmenen vuoden aikana on tullu soitettua niin paljon kaikkea Slayerista Antti Tuiskuun, että multa taipuu nykyään lähes mikä vaan.

Mitä mä sitten haluaisin tehdä?

Lähtötilanne on se, että mulla on hevistä hiphoppiin taipuvat sormet ja kamat, sovittajan ja enemmän komppi- ku soolosankarin luonne ja aikaa suunnitella vallankumousta 1-3 kertaa viikossa. Voidaan vetää muiden musaa, perustaa Stadin rouhein stoner-miäsrokkibändi, hakata Kalle ja Ida niiden omalla pelikentällä tai jos satut olemaan Suomen nouseva Zara Larsson, Cheek tai Lena Meyer-Landrut (googleta) ja kaipaat keikoille tai studioon kitaristia, I’m your guy.

Trubahommia on parikymmentä vuodessa ja ollaan sillon tällön laajennettu kokoonpanoa. Jos satut olemaan naislaulaja ja kykenet ite (tai sulla on frendi joka kykenee) soittamaan pianoa tai jotain muuta siistiä soitinta tai jos et oo naislaulaja mut sulla on joku muu siisti idea, voitais hyvin laajentaa kokoonpanoa. Sama toimii toiseen suuntaan: mulla on myös takataskussa aika monessa liemessä keitetty laulaja, joka pystyy vetämään käytännössä mitä tahansa ja on heittämällä karismaattisin keulahahmo, jonka kanssa ite oon koskaan vetäny. Me ollaan sen ikäsiä että varsinaisesti sekoilut on ehkä jo sekoiltu, mennään musa edellä.

Tossa alla on trubiskuvioiden Facebook. Jos jaksoit lukea tänne asti ja joku yllämainituista jutuista napsahti johonkin hermoon, pistä viestiä ni lähetään suunnittelukahveille.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: rantala.taneli@gmail.com
Internet: https://www.facebook.com/thestarmenacoustic/
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti