Muusikoiden.net
21.02.2019
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Corepelleilyä
Lisätty: 11.02.2019
Voimassa: 09.08.2019
Ilmoittaja: JanLoaFarron (#190230)Lähetä pikaviesti »
Eli taas pitkästä aikaa päivitellään tätäkin seuranhakupalstaa.

Tosiaan kohta parikymppisten puolessavälissä menevä kitaristin juippi Espoosta hakee jonkinmuotoista corebändia, vakavalla naamalla mutta rennolla meiningillä. Nyt tässä viimeiset 3 vuotta ollut niin kurjaa tuuria näiden kanssa et ei mitään rajaa, pois muuttaneista bändien jäsenistä ihan yleiseen motivaatiokatoon.

Itellä meno on siellä sata lasissa eli oon ainakin omasta mielestäni aina painanu menemään täysillä eikä sitä "gonahtamista" oo mulla musiikin saralla vastaan koskaan tullut. Itse soitto- ja kirjoitustaidotkin on kaiken lisäksi hanskassa (edelleen, omasta mielestä) joten ei pitäisi meno jäähä siihen jumittamaan.

Tosiaan jotain mielellään samanhenkistä porukkaa ja corepelleilyn tiimoilta hakusessa. Vähän laajempi ollut itellä kyllä tässä nyt valikoima viimeaikoina mut lähinna melo/hc puolelta tullut tyciteltyä. Leadit ja kompit menee yhtä lailla. Taustoihin tilanteesta riippuen pääsen huuteleen parhaan mukaan mut vain toinen aivonpuolisko tuntuu olevan käytössä joten minkään hirveen teknisen täppäilyn päälle en yritä lähtee laulamaan.

Pelit ja vehkeet löytyy ja omaa matskuakin vähintään riittävästi, ja sitä tulee kokoajan lisää. Auraan menemään aika pitkälti päivittäin ja kaikenmaailman ideat menee aina nauhalle.

Myös yksittäiset trubaduurit otetaan huomioon, kokonaan uus ryhmärämä ois tietysti 6/6 mut myös kitaristia vailla riutuvat pumput on ihan bonari.

Whatsapista tai ylipäätään jotenkin tolla puhelinnumerolla. Pikaviestejä tsiigailen töissä koska täällä siitä maksetaan kjeh kjeh.

Tykkään pitkistä kävelyistä iltaisella rannalla

Eiku

tycitellään

-Jantsa

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 23
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0451550526
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti