Muusikoiden.net
24.03.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpali ettii sivuprojektia tai jotain sinne päin.
Lisätty: 13.01.2019
Voimassa: 11.07.2019
Ilmoittaja: levari6 (#62075)Lähetä pikaviesti »

Olen 22-vuotias pojankloppi joka soittelee pääasiallisesti Metallia kannuilla. Oon jo yhessä bändissä ja kahdessa treeniksessä mukana, niin etsin pääsääntöisesti vain jotain hauskaa ei niin vakavaa mättöprojektia. Käyn töissä joka arkipäivä enkä omista autoa, niin välillä treeneihin pääsy varsinkin kauemmas on vähän nihkeetä. Saan auton useimmiten kuitenkin käyttöön jos tositarve tulee.

Oon nyt soittanu n. 17-vuotta rumpuja eli abouttiarallaa syntynyt kapulat käteen. Tossa muutama vuos sit oli vaan vähän pidempi jakso jolloin en oikeestaan juurikaan soittanut, niin huomannut että tatsi vähän huononi. Keikkakokemusta on hyvin vähän ja studiojuttujakaan ei ihan liikaa ole ollut vaikka oonkin soittanut jo useemmassa kellariprojektissa.

Etsin pääasiassa Dödis/bläkkisprojektia, jossa on välillä ihan kunnon takomista eli blästiä ja tuplabasareita, mutta koska en oo mikään Dominator tai Kollias niin en haluu lähtee edes yrittämään bändiin jossa rumpalilta vaaditaan tauotonta blästiä 250bpm 5-minuuttia putkeen. Djentti ja emocore ei myöskään juurikaan sytytä joten pelkästään sen soittaminenkaan ei oikeestaan nappaa, vaikka jossain määrin rytmittelykin on välillä ihan kivaa touhua. Tempot sais ainaki alkuun pysyä max. 250bpm nopeuksissa. Tehdään jotain uutta hyvää paskaa! Studioon ja ehkä keikallekin voin tulla jos saadaan vaan aikataulut ja projekti toimimaan.

Soitan melko lujaa, joten jos se on ongelma jo treenisolosuhteissa niin en oo varmaankaan oikea ukko. Hätätilanteissa osaan kuitenkin soittaa melko maltillisestikkin. Mutta paskaltahan mättö kuulostaa jos rumpuja hiplataan eikä soiteta. Käytän myös yleensä triggeriä basareissa, vaikka välillä tulee soitettua pelkällä mikilläkin.

Ois hieno homma jos treenikseltä löytyy jotku kannut ja vähän telineitäkin, koska en halua lähteä kolmanteen treenikseen mukaan, siihen mulla ei oo varaa eikä kiinnostusta. Mulla on itellä aika iso setti Keravan treeniksellä ja omat pellit sekä todennäköisesti myös pedaalitkin kulkee mukana tarvittaessa. Näyteen saa kysymällä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 22
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: O4458158O3
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti