Muusikoiden.net
23.03.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Death Metal bändi Verjagen etsii laulajaa
Lisätty: 11.01.2019
Voimassa: 03.07.2019
Ilmoittaja: Henxul (#130330)Lähetä pikaviesti »
Death Metal bändi Kouvolasta nimeltä Verjagen etsii taas vaihteeksi uutta örisijää riveihinsä edellisen astuttua sivuun kiireiden vuoksi. Verjagen on vuonna 2012 perustettu rytmiryhmä ja porukka vaihtunut jonkinverran siitä, mutta perustajat Henri ja Sami edelleen mukana.

Bändissä vallitsee tietynlainen demokraattinen diktatuuri. Toki pääset vaikuttamaan myös asioihin. Olemme keikkailleet kotimaassa, kuin myös itä-euroopassakin mihin olisi nyt loppuvuodesta taas tarkoitus palata, kunhan saamme sopivan laulajan mukaan.

Bändikokemuksella ei ole väliä, kunhan pysyt tahdissa ja pystyt tuottamaan "terveen" kuuloista örinäsoundia, niin että a. ei lopu äänikesken ja b. siitä saa edes jonkinäköistä tolkkua. Sanoitusten tekeminen plussaa uusiin biiseihin, mutta ei välttämätöntä. Toivomme myös, että taloudellinen tilanteesi on vakaa, että pystyt osallistumaan keikkailukuluihin, kun nykyäähän mennään artisti maksaa periaatteella.

Reenisvuokra 20e / kk. Reenis sijaitsee Kouvolan keskustan laitamilla. Reenejä pidämme miten siltä tuntuu, että sen suhteen ei ole paineita jos tulet kauempaakin. Kunhan ennen keikkoja / studiota pääset reenaamaan.

Julkaisemme uutta materiaalia tässä alkuvuodesta ja alla olevista linkeistä voi käydä pari uutta biisiä maistelemassa. Ota rohkeasti yhteyttä jos herää kiinnostus.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUCWDvaGM9s

https://www.youtube.com/watch?v=mAI1D7ih75M

Terveisin
Henri
Verjagen

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: +20
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0408338509
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti