Muusikoiden.net
24.02.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja (sellisti) hakee osaavaa kitaristia
Lisätty: 06.12.2018
Voimassa: 28.02.2019
Ilmoittaja: vadvad (#140268)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Tavoitteena on tehdä hieman kevyempää indie rock/folk:ia englanninkielellä ja lähettää materiaalia ulkomaille (välillä mahdollisesti hieman rokimpaa ja rajoja rikkovaa settiä mukaan). Hyvä tyyppi, joka osaa jammailla, kehitellä biisejä kanssani ja halutessaan myöskin laulaa stemmoja. Voidaan laajentaa porukkaa, kunhan pohjat ja tyyli on rakennettu.

Olen muutamassa muussa bändi projektissa mukana, mutta tuntuu, että olisi hienoa tehdä uusi kitaristilöytö, jonka kanssa voisi kehitellä enemmän oman tyylin biisejä ensin kaksin ja sitten lisätä tarvittavat palaset oman vision mukaan. Vanhoja nauhoituksia voi kuulla Novotonik-yhtyeen takaa.

Selloa olen soittanut koko elämän ja se toimii taustasoittimena kohtuu hyvin biisistä riippuen. Joskus efekteillä tarvittaessa ajaa myöskin basson roolia. Laulua reenaan harjoitusoppilaana sibassa.

Kitaristin pitää ehdottomasti olla kokenut ja osaava omalla tyylillä, mutta valmis myöskin etsimään yhteistä soundia ja fiilistä avoimin mielin.

Iällä ei sinänsä ole väliä, kunhan on osaamista. Itse olen 27.

Kunnianhimoa löytyy, mutta itse lähtisin ensin jammailusta liikkeelle ja katsoisin sitten fiilisten mukaan parin reenin jälkeen. Olen arjet usein Helsingissä ja vkl reissussa.

Ulkomaille sitten kun on lyöty hieman läpi ;)

Pistä viestiä!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-35
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti