Muusikoiden.net
16.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Etsitään EDM-laulajaa Vaasan seudulta
Lisätty: 11.10.2018
Voimassa: 08.04.2019
Ilmoittaja: Micayah (#179924)Lähetä pikaviesti »
Etsin hyvää naislaulajaa, joka kykenee tekemään suomenkielisen popsanoituksen ja omalle äänelle sopivan laulumelodian valmiiksi tuotettujen biisipohjien päälle. Tarkoitus on julkaista musiikkia kaupallisesti (Spotify, iTunes jne.), eikä niinkään keikkailla. Tosin, en sulje pois keikkailumahdollisuuttakaan, jos live saataisiin järkevällä tavalla rakennettua.

Olisi hyvä, jos olisit opiskelija tai työssäkäyvä, jotta työkkärin kanssa ei tule ongelmaa. He kun voivat katsoa musiikkia julkaisevan tyypin olevan töissä, vaikkei musiikin myynnistä kertyisikään tuloja ja ikävimmässä tapauksessa periä työttömyyskorvaukset takaisin. =/

Siinä tapauksessa, että englannin ääntäminen on natiivitasolla, voitaisiin harkita myös työskentelyä englanniksi, jos pitäisit siitä enemmän. Edellytyksenä kaikelle lienee se, että innostut tanssittavasta konemusasta ja erityisesti trancesta / housesta. Kokeile kuunnella Spotifystä Trance 100 -albumien vokaalibiisejä. Se on tyylillinen suunta, johon tähtäämme.

Tarjoan teknisesti ammattimaisesti tuotettuja biisejä. Voin lähettää sinulle klipin, jotta voit varmistua teknisen puolen pätevyydestäni. Pääset siis ikään kuin valmiiseen pöytään, mikäli tykkäät vain laulaa, haluaisit päästä pukemaan ajatuksiasi teksteiksi, rakentamaan laulumelodioita ja päästä julkaisemaan musaa omalla äänellä.

Kokonaisuus voi olla 1) puhtaasti sinun artistiutesi rakentamista (jolloin voimme esim. julkaista sinun nimelläsi tai valitsemallasi artistinimellä), tai 2) jos haluat olla taustalla ja vain laulaa, voimme rakentaa minun artistipolkuani (jolloin olet päävokalisti, mutta enemmän feattaajan roolissa) tai 3) voimme toimia ikään kuin bändinä (jolloin voimme miettiä, miten voisimme livenä esiintyä). Kaikki käy, kunhan olemme samalla sivulla. Tavoitteellisesti tehdään, mutta ilman deadlineja, ilman paineita.

Yhteydenotot yksityisviestillä. Ensimmäinen juttu mitä pyydän, on ääninäyte, joten voit laittaa sen suoraan ekaan viestiisi. :)

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Vaasa (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti