Muusikoiden.net
21.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulu(- ja soitto)hommia etsinnässä
Lisätty: 10.10.2018
Voimassa: 01.12.2018
Ilmoittaja: Drunkenboat (#200919)Lähetä pikaviesti »
Juuh elikkäs matalaääninen mieslaulaja ja mahdollinen laulaja/kitaristi etsii yhtyettä, jossa laulaa, kirjoittaa ja säveltää. Musiikkityyli on vähemmän merkitsevä asia, olettaen toki, että taustalla on aina jotain sanottavaa. Lähinnä kuitenkin tasoa suomirock, jazz, proge, psykedeelinen rock, post-punk ja grunge. Ei siis mitään oopperaa tai örinää, mutta metallikin vääntyy tarvittaessa ja mitä hämärämpää paskaa tiedossa, sen parempi.

Olennaisia artisteja ovat varmaankin Chris Cornell, Frank Sinatra, CMX, The Doors, Tom Waits ja Joy Division. Tämä litania siis ihan vaan suuntaa antamaan. Haluna siis myös kirjoittaa omat lyriikat ja mahdollisesti myös osittain säveltää, mutta kuten (muistaakseni) Apulantakin laulaa: raja häilyvä on.

Nuori, 18-vuotias kaveri on siis kyseessä, mutta pikkuvanhojen taipumusten sekä mukahauskojen letkautusten takia usein miellettävissä henkisesti eläkeläiseksi, ja henkisyydellä tässä siis tarkoitetaan, ettei tarvitse alituiseen puhua pelkästä virtsankarkailusta tai vesijumpasta, vaan talenttilistalta löytyy myös taito heittää kuperkeikkoja laulaen, niin, että kyky kirjoittaa testamentti säilyy jokseenkin moitteettomana.

No eiköhän se paskanjauhanta riitä, jos kiinnostaa kuulla lisää väkisin väännettyjä huulenheittoja tai itsekehua, niin pikaviestillä tai puhelimitse saa kiinni. Niin, ja sivuhuomiona: osaan myös laulaa.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 0449916701
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti