Muusikoiden.net
18.03.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja etsii tuottajaa pk-seudulta
Lisätty: 08.10.2018
Voimassa: 05.04.2019
Ilmoittaja: aislaemerentia (#181043)Lähetä pikaviesti »
27-vuotias muutama vuosi sitten muusikoksi valmistunut laulaja etsii tuottajaa, jonka kanssa luoda sekä innostua yhdessä!
Etsinnässä siis tyyppi, jolla paloa tehdä tavoitteellisesti sekä tosissaan ja jolla on myös mahdollisia haaveita menestymisestä, musiikki edellä tottakai. Ehdottoman tärkeää myöskin se, että henkilökemiat sekä projektivisiot natsailee. Toivon sinun omaavan kokemusta jo musiikin tuottamisesta taikka olet itseoppinut ja saat jollain softalla aikaan uskottavaa sekä hyvänkuuloista jälkeä. Toivon myös rehellisyyttä ja avointa ilmapiiriä puolin ja toisin varsinkin, jos tuntuu että nyt ei hommat oikein lähde haluttuun suuntaan halutulla tavalla. Kyllähän sen aika nopeasti tietää, lähteekö ne musajutut eteneen vai ei.. :)

Laulajana olen monipuolinen, tunnistettavalla omalla soundilla varustettu ja innostusta löytyy eniten juuri suomenkielisen pop-musiikin tekemiseen, jollain kiinnostavalla twistillä. Rakastan synasoundeja ja itse sytyn ehkä eniten rapista, syna- sekä elektropopista, mutta olen uteliaan kiinnostunut kaikenlaisesta musiikista. Olen tehnyt vuosien varrella jo jonkun verran omia kappaleita ja kaipaisin rinnalle toista samankaltaisista jutuista innostuvaa tyyppiä, jonka kanssa viedä ideat loppuun ja sinne "seuraavalle tasolle". Tyyppiä, jonka kanssa uskoa siihen omaan juttuun ja innostua sekä onnistua.
Itsellä ei ole juurikaan kokemusta musiikin tuotannollisesta puolesta, muuta kuin vierestä seuranneena ja itse demoja tehneenä, joten se olisi sinun tonttisi ja näin ollen voisimme yhdistää molempien ideat vieläkin paremmaksi kokonaisuudeksi ja viedä niitä eteenpäin. Toivoisin sinulta visioita myös lyriikoihin.
Mie laulan, kirjoitan, ideoin ja sie ideoit, työstät koneella, mahdollisesti kirjoitat itse tai ainakin sinulla on siihen jonkinlaista näkökulmaa, ja yhdessä viedään ajatus loppuun kokonaiseksi paketiksi!

Jos kiinnostuit niin laita viestiä! Ääninäytteen saa vaikka tuolta facesivulta ja demoja sitten pyydettäessä!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 27
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: emmavaattovaara@gmail.com
Internet: https://www.facebook.com/EmmaAisla/
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti