Muusikoiden.net
17.12.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rentoja kitaratunteja Turussa tai etänä
Lisätty: 07.10.2018
Voimassa: 04.04.2019
Ilmoittaja: aalinikula (#162174)Lähetä pikaviesti »

Tarjoan laadukasta kitaransoiton opetusta Turussa tai etänä Skypen välityksellä. Tunneilla käsiteltäviä aiheita ovat mm. improvisointi, säveltapailu, nuotinluku, soolokitaransoitto, Alexander-tekniikka, musiikin teoria, omien biisien tekeminen/sovittaminen ja kappaleiden tyylinmukainen esittäminen. Musiikkityylin puolesta ei ole rajoituksia - ominta osaamisaluettani ovat jazz, blues ja R'n'B/soul-tyylit. Tuntieni päätavoite on antaa sinulle työkalut joilla lopulta opetat itse itseäsi.

Olen opiskellut jazzkitaransoittoa ja sävellystä Berklee College of Musicissa, Bostonissa. Opettajinani ovat vuosien varrella toimineet mm. Mick Goodrick, Hal Crook ja George Garzone. Yksityisen soitonopetuksen ja keikkamuusikon töiden lisäksi toimin soitonopettajana erinäisissä kouluissa Turussa ja Helsingissä.

Kaiken ikäiset- ja tasoiset soittajat, niin akustiset kuin sähköisetkin, ovat tervetulleita! Tunnit pidän kotonani Turun keskustassa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit. Kyselyt sähköpostitse aapoalinikula@gmail.com tai puhelimitse 0400 646 215.

Jag lär också på svenska / I also teach in English

Aapo Alinikula
www.aapoalinikula.com
aapoalinikula@gmail.com
0400 646 215

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Internet: http://aapoalinikula.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti