Muusikoiden.net
22.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: MDM-bändi Pave The Path etsii rumpalia
Lisätty: 30.09.2018
Voimassa: 01.01.2019
Ilmoittaja: eemilchen (#189635)Lähetä pikaviesti »

Tervehdys,

Jos metallimusiikki on intohimosi ja olet avoin erilaisille musiikkityyleille, asut Helsingissä tai sen lähettyvillä, olet n. 18-30 -vuotias ja erityisen kiinnostunut melodisesta death-metallista ja modernista metallista, niin liittyminen Pave The Pathiin voisi olla sinua varten! Etsimme tällä hetkellä rytmikitaristia, basistia ja rumpalia viimeistelläksemme kokoonpanomme.

Saimme juuri valmiiksi 40 minuuttia materiaalia albumia varten. Tässä muutama demo:
https://www.youtube.com/watch?v=3uIGZaTA2kk
https://www.youtube.com/watch?v=TkAuytA4AS4

Meillä on korkeat standardit musiikin suhteen ja tavoitteenamme on tuoda jotain uutta ja erilaista suomalaiseen metalliskeneen. Lyhyesti historiasta: bändi perustettiin Hong Kongissa muutama vuosi takaperin. Yhtye on esiintynyt mm. Kalmahin ja Arkonan kanssa ja EP valittiin ehdolle Metal Stormin yleisöäänestykseen.

Tarkoituksemme on vuokrata treenipaikka Helsingin seudulta, mutta tulevaisuudessa pyrimme yhdistämään treeniksen kotistudion yhteyteen kätevyyden vuoksi.

Musiikillisia vaikuttajiamme ovat mm. Dark Tranquillity, Omnium Gatherum, Insomnium, Swallow The Sun, Opeth, Slumber ja October Tide. Musiikkimme on muuttunut EP:mme Göteborg-tyylistä.

Musiikin lisäksi myös albumin kansitaide on valmiina ja Eemil osallistuu miksausvaiheeseen. Jaamme kulut bändin jäsenten kesken masteroinnista, rumpujen äänityksestä, treenikämpästä, albumin teettämisestä, mainostamisesta yms. mutta tavoitteenamme on kuitenkin saada levytyssopimus. Toivomme, että olisit valmis myös keikkailemaan.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen eemilchen@hotmail.com

Kiitos lukemisesta!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-30
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: eemilchen@hotmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti