Muusikoiden.net
11.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Everslavelle laulajaa
Lisätty: 30.09.2018
Voimassa: 01.01.2019
Ilmoittaja: Lohjanrandyrhoads (#37003)Lähetä pikaviesti »

Morjensta!

Tämmöinen lohjalainen metallipoppoo etsiskelee siis solistia. Historia ulottuu tuonne vuoteen 2008 ja tässä kymmenen vuoden aikana on tullut keikkailtua mukavasti ja kolme äänitettä ollaan saatu julkaistua, joista viimeisin on vuodelta 2015. Musatyyliin en lähde ottamaan enempää kantaa koska a) en osaa ja b) eikä juurikaan kiinnosta mutta olkoot se jotain melodista death metallia vahvasti kiippareilla höystettynä. Uusia biisejä on ehditty väsäämään iso läjä ja keikalle on kova halu päästä joten live- ja studio-meininkiä on tarjoilla heti kun oikeanlainen laulaja löytyy.

Laulajalta vaaditaan pitkälti sekä puhtaamman että myöskin ördä puolen osaamista. Vähintään toinen pitää toimia loistavasti. Cleanissä puolessakin saa olla mieluusti hieman räkäsyyttä mutta ei ole mikään edellytys. Toivoisimme myös että kokemusta bändihommista ja ylipäänsä laulamisesta löytyy mukavissa määrin. Ei tarvitse ammattilainen olla mutta meillä ei ole aikaa odottella taitojesi kehittymistä kovinkaan pitkään. Mitä valmiimpi paketti, sen parempi.

Treenaamme Lohjalla (toistaiseksi, puhetta ollut siirtymisestä lähemmäs Helsinkiä) joten oman auton käyttö muualta tulevilta on miltei välttämätön. Toki bussilla pääsee suht vaivattomasti Helsingistä liikkumaan ja myös allekirjoittanut pystyy kyyditystä hoitamaan tietyissä rajoissa ihan Lohja-Helsinki akselin ulkopuoleltakin.

Tässä vielä loppuun biisi viimeisimmältä EP:ltä näytiksi: https://www.youtube.com/watch?v=TQrRMTpUM7Q

Otathan yhteyttä joko puhelimitse tai s-postilla.

Todettakoot tähän loppuun vielä selkokielellä kun kaikki eivät ole sitä jostain kumman syystä ymmärtäneet niin jos otat yhteyttä niin varmista että a) osaat oikeasti laulaa b) äänesi vastaa suurimmilta osin asettamiamme kriteereitä ja c) olet tosissasi asian suhteen. Huomioikaa myös että pelkän karaoken hoilottamista emme laske kokemukseksi live/bänditoiminnassa.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18+
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407063547
Sähköposti: sakari.nyman@hotmail.com
Internet: http://www.facebook.com/EverslaveOfficial
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti