Muusikoiden.net
11.12.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Perustamma bändin!
Lisätty: 28.09.2018
Voimassa: 26.03.2019
Ilmoittaja: jimmus (#82109)Lähetä pikaviesti »
Osaava ja motivoitunut rumpali hakusessa uuteen bändiprojektiin!

Tarkoituksena olisi perustaa semivakavissaan bändi, jonka kanssa päästä äänittämään ja keikoille. Genre on vielä hakusessa mutta ehkä parempi niin. Tarkoitus ei ole lokeroida bändiä tietyn genren muottiin vaan yhdistellä kaikista genreistä parhaat puolet ja sulattaa ne rytmimasuunissa timantinkovaksi alkuaineeksi.
Otetaan kikkailevat tahtilajit progesta, herkulliset kitarasoolot bluesista, napakat släppibassot funkista, tripauttavat ja maalailevat kuviot psykedeliasta ja heitetään keitokseen mukaan lisää kaikkee siistii paskaa mitä keksitäänkään, hyvän maun rajoissa ja tolkun kanssa toki.

Meitä on nyt remmissä laulavat basisti ja kitaristi. Emme ole ammattilaisia emmekä vaadi sitä myöskään rumpalilta. Silti itsevarma asenne soittotaidoistaan, pienellä terveellä itsekriittisyydellä on suotavaa. Emme siis vaadi mahdottomia, mutta pelkällä AC/DC -kompilla en näkisi tämän bändin rullaavan.
Meillä on jo yli 10 vuoden soittokokemus kummallakin ja bändien kanssa on vuosien aikana tullut kokemusta. Kitaristi asuu Tampereella, eli koko bändin treenejä ei niin usein ole luvassa. Teemme kuitenkin hissukseen biisejä joita sitten yhdessä ja omilla tahoillamme treenailemme äänitys- ja keikkakuntoon. Kiire meillä ei ole töötätä mitään ulos vaan hiotaan biiseistä ja soittotaidoistamme askel kerrallaan timanttisia!

Itsestäni sen verran, että aloitin musaharrastuksen kitaralla n. 14 vuotta sitten, basismiin sorruin n. 5 vuotta sitten ja basso onkin tätä nykyä pääsoittimeni. Jos jotain referenssiä haen bändin musatyyliin tai omaan soittoon niin esimerkiksi näitä bändejä kuuntelen/arvostan: Rush, Primus, Yes, Kingston Wall, Pink Floyd, Toto....

Jos sinulla jokin sykähti haarovälissä ja rinnassa roihahti tätä ilmoitusta lukiessa, niin ole hyvä ja häiritse mua viestilläsi, katsotaan sitten siitä kuinka jatkamme. Ikään (kunhan olet täysi-ikäinen) ja sukupuoleen katsomatta kaikki ovat tervetulleita!
Treenikämppä löytyy teollisuusalueelta, siellä voidaan käy

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-???
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Joensuu (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti