Muusikoiden.net
24.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan vahvistusta bändiin!
Lisätty: 23.09.2018
Voimassa: 31.12.2018
Ilmoittaja: Tidux (#121835)Lähetä pikaviesti »

Hämeenlinnassa treenaava, pääasiassa pop-tyylisiä covereita soittava Lumo etsii joukkoonsa lisää motivoituneita soittajia. Odotamme sinulta ennen kaikkea mahdollisuutta, aikaa ja halua sitoutua bändiin ja kiinnostusta esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa ja keikoilla. Sävellys- ja sanoitustaito katsotaan myös eduksi, jos joskus vaikka päästäisiin covereita pidemmälle :)

Tällä hetkellä bändin kokoonpanoon kuuluu naislaulajan lisäksi kitaristi sekä kosketinsoittaja/viulisti. Tarvetta olisi siis uudelle taitavalle cajonin soittajalle/rumpalille/perkussionistille ja toiselle kosketinsoittajalle, jotta nykyinen kosketinsoittajamme voisi keskittyä täysillä viulunsoittoon, joka on hänen bravuurinsa :) Ikähaitarimme on 20-34 vuotta.

Tarjoamme ilmaisen treenikämpän, hyvän ja rennon porukan sekä paikan bändissä, jolla on tahtoa kehittyä ja tehdä musiikkia isolla sydämellä.

Jos kiinnostuit, olet iältäsi 20-40-vuotias ja koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä joko pikaviestillä tai sähköpostitse niin sovitaan jatkosta!

Ps. Alla linkki, josta pääset kuuntelemaan kännykällä äänitettyjä cover-raakileitamme :)

https://soundcloud.com/user-987479592

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 28
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti