Muusikoiden.net
23.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Psyke/stoner/doom/blues/soul/hard rock/dödis/yms muijalaulajaa?
Lisätty: 22.09.2018
Voimassa: 01.01.2019
Ilmoittaja: Ganesh (#182074)Lähetä pikaviesti »
Olen Vanessa, 22 -vuotias rokkifriidu. Luita ja ytimiä myöten taiteilijahippi, itseni toteuttaminen on mulle elämän eliksiiriä. Opiskelen sisustusompelua, ja olen käynyt vaatetusompelijan tutkinnon. Suurin unelmani on tulla menestyväksi laulajaksi joka valmistaa itse esiintymisasunsa, matkustaa ja viihdyttää ihmisiä.
Aloitin lyriikan kirjoittamisen jo ala-asteella, ja se on mulle rakas harrastus. Tykkään tehdä taideproggiksia, pyöräillä ja liikkua luonnossa. Olen harrastanut teatteria ja pöytäroolipelejä. Laulaminen kuitenkin menee kaiken edelle. Olen myös soittanut kitaraa ja bassoa, ja perusteet ovat vielä mielessä, olisi tarkoitus ottaa kitara taas käteen kunhan opiskelijabudjetti sallii.
Kaiken kaikkiaan olen rento ja sympaattinen, nauran ja vitsailen paljon mutta osaan ottaa asiat myös tosissani. Sanoisin että minulla on ikäisekseni paljon elämänkokemusta ja pärjään erilaisten ihmisten kanssa.

Etsin valmista orkesteria jolle musiikki on yhtä suuri intohimo kuin minulle. Eniten nautin raspilla laulamisesta ja kokeilevasta, genrejä sekoittavasta musiikista. Olen hulluna psykedeeliseen/stoner rockiin doom-vaikutteilla, mutta laulan mielelläni muutakin rokkia, bluesia, soulia ja metallia. Örinää olen opiskellut kursseilla ja itsekseni.

Pitkät bändihommat eivät ole itsestäni riippumattomista syistä onnistuneet. Itse kuitenkin olen ollut äärettömän motivoitunut. Olen siis jammaillut ahkerasti, kokeillut puolivalmiissa bändeissä ja juossut open mic nighteissa ja karaokessa pää kolmantena jalkana. Tällä hetkellä olen ollut aktiivinen lauluharrastusryhmässä ja työväenopiston kursseilla, sekä esiintynyt. Olen aloittamassa Led Zeppelin -coveryhtyeessä.

ESIKUVANI:
Jinx Dawson (Coven), Jex Thoth, Janis Joplin, Grace Slick (Jefferson Airplane), Alannah Myles, Shara Nelson (Massive Attack), Maria Brink (In This Moment), Patti Smith, Siouxsie Sioux, Kobra Paige (Kobra And The Lotus), Angela Gossow, Robert Plant, Bon Scott, Shannon Hoon (Blind Melon), Stoned Jesus

ÄÄNINÄYTTEET:
https://vimeo.com/user56482828

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-45
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0452225272
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti