Muusikoiden.net
18.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Haetaan soittokaveria soitteluun ja keikkailuun
Lisätty: 21.09.2018
Voimassa: 21.10.2018
Ilmoittaja: zinzin (#45906)Lähetä pikaviesti »
Olen 36 –vuotias intohimoinen musiikkimies. Olen pitkään harrastanut musaa. Soitan akustista kitaraa ja laulan. Teen myös omia biisejä ja käännöksiä.
Musiikkimakuni on: Country, rock, roots, folk, rock `n roll. Kaikki musiikkityylit kuitenkin inspiroi kuten suomenkielinen, rockabilly, rautalanka, klassinen, blues ja jazz.

Läheisiä artisteja, yhtyeitä mulle on: Johnny Cash, Hank Williams, Elvis, Rauli Somerjoki, Polkkabilly Rebels, Roy Orbison, Go Getters, J Karjalainen, Willie Nelson, CCR, Beatles, J. Lennon, Doors, Janis Joplin, Tapio Rautavaara, Harry Belafonte, Sam Cooke, Yölintu...

Etsin Duo paria mutta olen avoin muillekkin vaihtoehdoille. Etsin soittokaveria ketä kiinnostaa urhoollinen soittelu, tarkoitukseni on mennä myös musiikissani eteenpäin. Opettelen kokoajan uutta ja minulla on kavereita kenen kanssa soittelen. Jostain syystä lähipiiristä ei ole löytynyt oikeaa henkilöä kenen kanssa tehdä yhteistyötä, äänitellä, lähteä keikoille yms.

Mikäli olet mies ja kitara/ nainen ja kitara niin olet etsimäni. Myös muut instrumentit käyvät. Iällä, sukupuolella ei ole niin väliä. Merkitystä on asenteella. En halua että tämä on sinun sivuprojektien sivuprojekti. Mulle tää on elämää suurempi juttu, tiedän että olen rock´ n roll tähti, kukaan vaan ei tiedä tätä, joten seuraavaksi tarkoitukseni on tuoda tätä muiden tietoisuuteen. Tuossa oli nyt huumoria mukana mutta myös jotain totta, ota itse selvää.
Musta tuntuisi hyvältä pitää vaikka kerran viikossa treenit, ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan kuinka synkkää. Niin, ja mä en ole Tom Jones vaan pikemminkin syvällisiä sanoituksia kirjoittava mies.

Harrastan fudista, meditaatiota, kirjoittelua ja vanhoja autoja. Lähdetään pitämään hauskaa ja rokkaamaan!!

simo.opus@suomi24.fi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18 -65
Osasto: Muut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti