Muusikoiden.net
17.11.2018
Gibson Megakiertue | Esillä vuoden 2019 Gibson-uutuudet sekä paljon muuta! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan basistia rock/punk -bändiin.
Lisätty: 16.09.2018
Voimassa: 14.03.2019
Ilmoittaja: improvibatur (#198360)Lähetä pikaviesti »
Haetaan rock/punk bändiin basistia. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Taitava ei tarvitse olla kunhan nyt oman hommansa jotenkin osaa.

Bändin tarkoituksena on siis hakea rentoja jäseniä, jotka tulevat toimeen muiden ihmisten kanssa ja osaavat käyttäytyä aikuismaisesti, sekä heittäytyä mukaan jos sitä vaaditaan. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus siirtyä omien kappaleiden tekemiseen ja mahdollisesti esiintymiseen, mutta nyt alkuun katsotaan vähän miten homma lähtee käyntiin esim. covereita soittaen, sekä tutustutaan muihin bändin jäseniin.

Bändin genre itsessään on päälajilla rock/punk (itse olen hieman huono genrejen määrittelyissä). Itse pyrin kappaleita tehdessä hieman tuonne Offspring -yhtyeen tapaiselle alueelle, mutta se ei ole millään tavalla lukkoon lyöty vaan heittovaraa on reilusti.

Ikää jäsenillä on tämän hakemuksen tekohetkellä 18 ja siihen 18-21 ikähaarukkaan varmaan sopii parhaiten. 21 ei ole katto, mutta 18 (tai pian 18-vuotta täyttävä) on alarajana. Jos olet yli 21, kannattaa ottaa huomioon tuleeko toimeen itseään nuorempien kanssa.

Bändin treenit on Turun keskustassa Auran panimolla, toistaiseksi kerran viikossa etukäteen sovittuna ajankohtana. Kyseessä on siis tila, josta varataan vuoro erikseen. Maksu on ollut 20¤ puolen vuoden vuoroista (yksi vuoro kestää n. 1.5-2h, riippuen minkä vuoron on saanut), eli kyse ei ole suuresta investoinnista. Paikalta löytyy vahvistimet yms. joten mukaan tarvitsee tuoda vain oma soitin. Tarkempaa infoa tästä jos on kiinnostusta bändiin ylipäätänsä.

Mitään ei kuitenkaan tarvitse lyödä lukkoon saman tien ja kunhan löydetään muutkin puuttuvat jäsenet, voidaan järjestää jonkinlainen kokeilukerta tms.

Rohkeasti vain viestiä jos kiinnostus heräsi!

Yhteydenotot mielellään sähköpostin tai puhelimen kautta, sillä en välttämättä muista käydä katsomassa pikaviestejä.

Sähköposti: janipp2000@gmail.com
Puhelin (vain tekstiviestit): 044 013 7634

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: ~18-21
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: +358 44 013 7634
Sähköposti: janipp2000@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti