Muusikoiden.net
19.11.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja särörokkibändiin
Lisätty: 14.09.2018
Voimassa: 12.03.2019
Ilmoittaja: hlehto (#25854)Lähetä pikaviesti »
Särökitararokkia soittava Previously True hakee laulajaa.

Jos haluat kuulla, miltä kuulostamme, käy kuulostelemassa Spotifystä / Tidalista / Apple Musicista / mistä ikinä EP:mme Disagreements Are Fine. Käy vaikka tässä välissä. Me odotamme.

...Noin. Kiva että kuuntelit. Huomasit varmaan, että meillä kuuluu vaikutteita 70- ja 90-luvuilta ihan reippaastikin, vaikka lyriikat ovat paikoin jopa liioitellunkin 2018.

Vaikka olemme ihan tosissamme, olemme silti sen verran neljänkympin kieppeillä setäytyneet ja toimistoutuneet, että joudumme useinkin järjestelemään bänditreenejä työ- ja lapsikiireiden ympärille, mikä vaatii meiltä kaikilta joustavuutta.

Meillä ei niinkään ole mitään tiettyä tyyli- tai muuta tiukkaa sapluunaa laulajalle. Saat ottaa enemmän tai vähemmän tilaa. Voit kirjoittaa biisejä hitosti tai vähän. Voit laulaa miehen tai naisen äänellä. Molempia olemme kokeilleet. Toimivat. Tärkeintä, että vedät samanlaisella meiningillä kuin me ja kemiat kohtaavat.

Treenaamme Herttoniemen ja Roihuvuoren rajalla Sound-Innillä. Pyrimme treenaamaan kerran viikossa, yleensä arki-iltana.

Tavoitteenamme ei niinkään ole päätyä jokaisen kuppilan kiertäväksi bändiksi – ennemminkin saada kasaan liuta biisejä, panna ne levylle ja tehdä se sama taas uudestaan.

Vinkkaa, mikä meininki sinulla on ja liitä mielellään oheen jonkinlaista demontynkää jostain vanhasta bändivirityksestä, niin saamme aavistusta soundistasi.

PS. Tykitellään.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 25-50
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti