Muusikoiden.net
24.09.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Tex-Mex Laulaja available
Lisätty: 14.09.2018
Voimassa: 15.12.2018
Ilmoittaja: Rockin-Roy (#140476)Lähetä pikaviesti »
Olen paljon laulanut rokkista ja iskelma, sekä Suomeksi että englaniksi, ja espanjan kielilla menne myös. Olen amerikalaine-meksikolainen from Texas.
Etsin tansi muusikki bändi joka kiinnosta soita rokki, iskelma, poppia ja miks ei myös country & western. Miellumin bändi joka myös kiinnosta esintymään, ei vaan harrastus, vaikka mukava se on mutta itse tyykään esintymään. Olen keikailut muutama kerta, laulanut ja soitanut myös ruumut 17v. En sanoisi että olen ammatilainen laulaja mutta uskon että se menne ok. En pyysty laula kovin korkea äännellä, mutta esimerkki Black Crowesin Hard To Handle menne. Kirjoita minulle tai soita milloin vaan niin voimme järjestä kokeilu.

Olen laulanut esimerkki muusa näistä: Eagles, Yölintu, Juha Tapio, Kari Tapio, Agents, Pate Mustajärvi, Hector, Tuure Kilpelainen, Renegadea, Rauli Badding, Dingo, Deep Purple, Steppenwolf, The Doors, The Who, Santana, Beatles, CCR, Rollin Stones, Bob Dylan, John Denver, Willie Nelson, ZZ Top, Guns n Roses, Animals, Hurriganes, Chris Rea,.. ja paljon muita.

You can also listen to some of my raw samples that I recorded using cheap methods so quality is not the best. But you get the idea. https://www.youtube.com/channel/UCE … q1A5ew-RBHgQ5lcg?view_as=subscriber

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 58
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 050-3819722
Sähköposti: roy.molini@csc.fi
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti