Muusikoiden.net
21.02.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Tästä bändiinne basisti
Lisätty: 12.09.2018
Voimassa: 13.07.2019
Ilmoittaja: Victims of Fate (#140056)Lähetä pikaviesti »
Olen soittanut bassoa useamman vuoden ja parissakin eri kokoonpanossa sekä covereita että omia kappaleita.
Nyt olisi aikaa ja motivaatiota uudelle projektille nimenomaan Tampereen alueelta. Keikkailu ja bändihommat on tullut tutuksi. Tajuntaani moukaroi eniten melodinen 80's tyylinen heavy metal (mainittakoon mm. Priest, Maiden ja Accept) ja power metal (etenkin Helloween, Gamma Ray ja Stratovarius) mutta myös Speed (mm. Agent Steel) ja Thrash Metal (kuten Slayer, Megadeth, Anthrax, Havoc). Toki olen avoin muullekin musiikille, kunhan on menoa ja hyvä meininki - plussaa hyvistä melodioista. Hard rock ja punkkikin toimii - tykkään että bändin musiikissa on mahdollisesti otettu vaikutteita eri genreistä (mielenkiintoista). Omat soittokamat löytyy ja treenis. Osaan soittaa sormilla että plektralla riippuen kappaleen tyylistä. Pysyn rytmissä mielestäni hyvin ja nopea soittaminen (I like) ja bassofillit (miksei soolotkin) ei ole ongelma. Osaan soittaa myös rytmikitaraa ja pystyn laulamaan ainakin taustoja, mutta tosiaan en ole mikään soolokitaristi tai solisti ja mieluiten haluaisinkin jatkaa uudessa bändissä basson rämpytystä.
Toivon, että uudessa porukassa olisi rento meininki - tosissaan mutta ei vakavasti - hyvää huumoria pitää aina olla. Haluaisin tehdä ja työstää omia kappaleita (mutta myös coverit käy) ja kun soitto sujuu niin eikun keikalle.

Ps. Laittakaa viestiä asap - olisi todella kiva päästä jatkamaan soittamista bändissä. Myös kokonaan uuden projektin kokoaminen kiinnostaa ja sitäkin saa ehdottaa... Älä tarjoa örinämetallia tai äärimmäisiä alavireitä, kiitos. Bilebändit ei myöskään nappaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 27
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0405092215
Sähköposti: sasu1990@hotmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti