Muusikoiden.net
22.02.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Etsitään soittajia Rovaniemeltä
Lisätty: 11.09.2018
Voimassa: 09.03.2019
Ilmoittaja: miikkatatti (#199390)Lähetä pikaviesti »
Haussa olisi ensisijaisesti rumpalit, basistit ja ehkä kosketinsoittajat. Minkään soittimen mukaan ottaminen, ja/tai kokeilu ei ole poissuljettua, mutta noista olisi varmasti hyvä lähteä liikkeelle.

Meillä on tällä hetkellä se tilanne, että ollaan soiteltu kahdestaan (kaksi miestä, kaksi akustista kitaraa) ”kotistudio” olosuhteissa jo jonkin aikaa. Musiikissa pääpaino on ollut akustisella kitaralla ja laululla, mutta nyt on ruvennut tuntumaan siltä että kyllä nuo meidän biisit vaatisivat kipeästi enemmänkin bändiä ympärilleen, ja sähkökitaran ottaminen messiin on myös ruvennut kutkuttelemaan.

Ei olla mitenkään genrerajoitteista porukkaa, mutta ulos luontaisesti suoltuvaa tavaraa voisi kuvailla jonkinlaiseksi folk/bluesrockiksi sellaisella hyvällä, rouhealla punk-twistillä ja tarttuvilla laulumelodioilla. Ehkä siihen joku genreasioihin paremmin vihkiytynyt voisi sen ”alternative”-sanankin sekoittaa. Laulukielenämme on englanti, ja olemme toistaiseksi kutsuneet bändiämme nimellä ”the Former People”. Niin ja biisit tehdään siis itse!

Treenikämppää meillä ei siis tällä hetkellä ole, koska ollaan päätelty semmoisen olevan vain tarpeeton kuluerä tällaiselle kahden miehen akustiselle hommalle, mutta mikäli soittajia rupeaa bändiin löytymään lisää niin asia mietitään toki uusiksi. Treenikämpän puuttuminen tarkoittaa vaan tietysti sitä, että mahdolliset koesoitot pitää luultavasti ainakin rumpujen osalta järjestää jotenkin muuten. Mutta kyllä me jotain keksitään!
Palo musiikin tekemiseen on kova. Molemmat olemme tahoillamme soitelleet bändeissä ja väsänneet biisejä jo varhaisteineistä asti (nyt ollaan reilu kolmekymppisiä), mutta bänditouhuja ei ole kummallakaan tässä vähään aikaan ollut, lähinnä asuinpaikan vaihteluiden takia. Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Rovaniemelle oltaisiin molemmat juurtumassa, joten pitäisihän sitä jo pikkuhiljaa päästä toteuttamaan itseään taas näissäkin merkeissä! Ota siis yhteyttä: theformerpeople@gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Rovaniemi (Lapin lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti