Muusikoiden.net
21.10.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: kokenut lead kitaristi
Lisätty: 11.09.2018
Voimassa: 07.11.2018
Ilmoittaja: hevi-anne (#79377)Lähetä pikaviesti »
Bonerocks etsii kokenutta lead kitaristia. Soitamme 70 lukusista lähtien cover biisejä. Rock.... Meillä on laskutuskanava jos keikkaa sattuu pukkaan... Tunnethan tunnetuimmat kappaleet jo etukäteen, me muut olemme soittaneet kimppaan jo kauan. Ja tahollamme kukin jo 20 vuotta, joten monenmoista kokemusta on meillä, toivottavasti myös sinulla. Olemme 45-58 vuotiaita. Sinä saat olla mitä vaan, kunhan soitto soi.

Talon puolesta on massiiviset ulkokäytö PA:t, ja hyvät inside Pa:t. Kuitenkin haluamme kuunnella myös mielipiteesi äänentoistosta. Meillä on henkilö, joka toteuttaa PA:n. ja kuuntelee meitä koko ajan.

Biisilistaa on meillä hanskassa jo noin 40 biisiä, joten melko nopeesti saamme esityskelpoisen setin varmastikkin kasaan. Britti ja jenkki rock. Ja rohkeesti vaan soolot. Soitamme kaikki biisit alkuperäisestä, elikkä kun tunnet biisit niin ei tarvi transponoida. Johtotähtenä on alkuperäinen versio, ja studiossa tehty.

Olethan yhteistyökykyinen ja taitava kitaristi. Sinun ei tarvitse olla täydellinen ihmisenä eikä kitaristina, mutta toiset huomioiva asenne ja puheiden pitävyys katsotaan eduksi! Olemme töissäkäyvää harrastajasoittajaa, mutt pidämme lipun korkeella.
Tervetuloa mukaan, harjoittelemme noin kolme kertaa kuussa Riihimäellä. Autolla pitäis tulla, sen verran syrjässä ollaan... Meillä on täällä vahvari sulle. Mutta kitara ja efektit jos sulla olis.

Lähemmin soittamalle mulle 040-2186226 anne tai
anne-salo@luukku.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-100
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Riihimäki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0402186226
Sähköposti: anne-salo@luukku.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti