Muusikoiden.net
20.02.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pop & jazz - laulunopetusta Hakaniemessä
Lisätty: 06.09.2018
Voimassa: 04.03.2019
Ilmoittaja: jsoul (#165137)Lähetä pikaviesti »

Olen Susanna Korhonen ja ammatiltani laulaja, muusikko, tuottaja ja pop/jazz-laulupedagogi (AMK). Rakastan musiikkia ja suhtaudun työhöni intohimoisesti.

Olet sitten vasta-alkaja tai toimit musiikkialalla, laulutunneilla pääset kehittämään ääntäsi ammattilaisen ohjauksessa. Tarjoan pop/jazz-laulun eli laulun ja äänenkäytön opetusta rytmimusiikin saralla, sisältäen oppilaan tarpeiden mukaan laulutekniikkaa, pop/jazz-musiikin lauluohjelmistoa, musiikin hahmottamista, improvisointia ja ääni-instrumentin huoltoa. Laulaminen on kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista; siksi pyrin opettajana luomaan turvallisen ja positiivisen oppimisympäristön, johon virheet ovat tervetulleita, ja joka kannustaa yrittämään parhaansa. Yksi keskeinen päämääräni on että jokainen oppilaani löytää yhteyden omaan ääni-instrumenttiinsa, kehoon ja ääneen. Pyrin myös siihen että oppilas pääsee mahdollisista kehon ja mielen turhista jännityksistä kohti vapaasti soivaa ääni-instrumenttia.

Opetan myös laulun tulkintaa ja ilmaisua, jota pidän laulamisessa itse hyvin tärkeänä. Voimme käydä myös keinoja esiintymisjännityksen hallintaan ja esiintymistekniikan perusteita. Opetan myös biisien kirjoittamista, musiikin teoriaa, äänen- ja kehonhuoltoa sekä terveen ja taloudellisen puheäänen tuottoa.

Suunnittelen opetukseni aina toiveisiisi ja tavoitteisiisi sopiviksi, jotta pääset kehittämään juuri niitä taitoja, joita tarvitset. Laulaminen ja musiikki kuuluu mielestäni kaikille. Rakastan työtäni, musiikkia, ja haluan jakaa musiikin iloa aina tunneilleni tuleville oppilaille.

Minulla on pitkä kokemus niin laulun opettajana kuin laulajana ja muusikkona toimimisesta. Tällä hetkellä toimin solistina bilebändi Cubicissa ja keikkailen duon SUSANNA & PETRA kanssa. Lisäksi kirjoitan ja tuotan lauluja omaa tuotantoani varten. Jos haaveilet musiikista ammattina, voin antaa sinulle työelämäkeskeistä ohjausta kohti omaa muusikkoutta.

Lue lisää mm. hinnasto osoitteessa www.susannamusic.fi ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 30
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti