Muusikoiden.net
16.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haussa rumpali sludge-bändiin.
Lisätty: 03.09.2018
Voimassa: 31.12.2018
Ilmoittaja: pekkahokkanen (#181951)Lähetä pikaviesti »
Haetaan rumpalia sludge metal-yhtyeeseen. Bändi on ollut toiminnassa jo reilun vuoden. Rumpaleita ehtinyt vaihtua jo kolme kertaa.

Bändillä on selkeä linja musiikin suhteen, ei covereita, vaan omia biisejä. Musiikki tyylipuhdas sludge, ei stoner ym. Ja niitä biisejä löytyy. Bändi on valmis aika nopeastikin keikoille, myös nauhottamaan. Yhtyeen tavoitteet ovatkin toimia bändinä, joka käy keikoilla ja nauhoittaa. Ja reenailee kovaa, kerta viikkoon tahdilla. Sulta ei odoteta sävellystyötä, vaan taitoa sovittaa komppeja valmiisiin biiseihin.

Etsimme rumpalia, joka omistautuu tähän kaikkeen, eikä ole lähdössä kuukauden jälkeen pois. Eikä mukaan hetken mielijohteesta. Olemme jo kokeneet kyllästymiseen asti rumpalin vaihdoksia ja tämä jarruttaa jatkuvasti vauhtia. Rumpalin oltava kovakätinen, ei mitään turhaa kikkailua vaan suorempaa ja kovempaa tatsia.

Meillä on jo treenis, jossa myös rumpusetti valmiina. Sun pitää tuoda pellit, virveli ja pedaali messissä. Soittotaitoa pitää olla jonkin verran, mutta asenteella ja innostuksella on huomattava painoarvo. "Huvikseen kokeilijat", tää ei oo teidän juttu.

Laita viestiä ja kysele lisää, tässä on tarjolla ihan valmis setti. Treenisnauhaa löytyy kuunneltavaksi, tosin laatu aika kehno..

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407238734
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti