Muusikoiden.net
17.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Faith No More -proggis hakee kiippareita (ja soittajaa)
Lisätty: 27.08.2018
Voimassa: 31.12.2018
Ilmoittaja: Riffsi (#133929)Lähetä pikaviesti »

Hepskukkuu, kuminaamat.

the Spoonmen -"tribuuttikollektiivi" hakee uuteen projektiin kosketinsoittajaa.
Viime talvena tusailimme kasaan viiteen ukkoon Chris Cornell -tribuutin ja nyt jatkoa seuraa Faith No Moren saralla. Yhden soittajan poistuttua soitto- ja keikkatauolle, tarvitsemme mukaan kosketinsoittajan - Kitatointitaidostakaan ei ole haittaa. Kuitenkin ensisijaisena tarpeena on alustavan settilistan pohjalta kosketinosasto.

Ketä, tai siis paremminkin MITÄ me olemme:

Tällä hetkellä 4 kappaletta 70-80 lukujen taitteen molemmin puolin syntyneitä mukamuusikkoja jotka diggaa 90 -luvun vaihtoehtorockista. Meillä jokaisella on omat bändiviritykset myös muualla (bluesista Hurriganesin kautta kasariheviin), mutta yhdistävänä tekijänä toimii Foo Fighters, Faith No More, Skunk Anansie ja muut alan bändit. Laulaja asustelee savonmaalla ja basisti eteläisessä karjalassa. Keikkakokemusta löytyy. Soittotaidosta ei niinkään takeita.

Mitä me haluamme sinulta:

Kinnostus ko. bändin musiikkia kohtaan ja suht' auttava soittotaito. Kierompi huumorintaju ja lievä alkoholismi lasketaan eduksi. Huonot puujalkavitsit luetaan myös plussan puolelle. Asut joko Joensuussa, tai lähimaastossa. Tai pystyt tulemaan Joenshuuhun treeneihin kerran-kaksi kuukaudessa. Kokonaisuudessaan sinun pitäisi olla "hyvä tyyppi", me muut olemme kuitenkin sekoilleet keskenämme musiikin parissa jo yli 5 vuotta, joten ydinporukka on suhteellisen tiivis.

Perusideana on se, että biisit treenaillaan spotifyn/juutuubin avulla mahdollisimman kuosiin ja treeniksellä sovitellaan biisit lopulliseen muotoonsa alkuperäisiä versioita kunnioittaen. Alustava soittolista on kasattu spotifyn puolelle, jota voi vielä muokata. Keikkakuviot on työn alla ja vähintään yksi keikka pamautetaan edellisen keikan encoren perusteella Joensuussa. Lisääkin koitetaan hommata. Ensimmäiset trenit olisi tarjolla 14.-15.9. Joensuussa. Treenis sijaitsee kaupungin keskustassa.

Yhteyenotot suoraan ilmoituksessa olevaan numeroon whatsapp -viestillä. Tämän alustan pikaviest

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-50
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Joensuu (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: 0451677022
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti