Muusikoiden.net
22.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Sovitustaitoista kosketinsoittajaa haetaan
Lisätty: 27.08.2018
Voimassa: 31.10.2018
Ilmoittaja: balz (#11266)Lähetä pikaviesti »
Olemme bändi kosketinsoittajan tarpeessa edellisen jäätyä kuvioista pois. Suomeksi laulettu musiikkimme on kauniin kevyttä, tunnelmallista ja haikeaa, ja meillä on paljon potentiaalia. Oikeasti. Tavoitteet ovat suhteellisen korkealla: haluamme keikkailemaan ympäri Suomea ja äänittää korkeatasoisia julkaisuja.

Meitä on tällä hetkellä kolme: naislaulaja, miesrumpali ja miesbasisti. Ollaan iältämme 25—35 ja aivan rento porukka, ja toivottavasti sinäkin olet hyvä tyyppi.

Hienoja biisejä on hyvä nippu valmiina. Olemme treenanneet kertaa viikkoon ja kutakuinkin samaa tahtia olisi tarkoitus jatkaa jäsenistön täydennyttyä.

Sinulla saisi olla kokemusta omasta soittimesta niin, että hanskaat sen ja että esim. keikkakelpoiset kamat löytyy jo. Sekä syna-/kosketinsoundeja, että pianosoundia tarvitaan.

Perushyvä soittotaito riittää - enemmän painoarvoa on sovitustaidolla kyseisen kaltaiseen musiikkiin, joten olisi hyvä, jos tykkäät hieman melankolisesta musiikista ja voisit kuvitella löytäväsi sellaisesta bändistä jopa musiikillisen kotisi.

Ääninäytteitä voi saada privana. Laita viestiä, niin kuulostellaan.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: o4o7611565
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti