Muusikoiden.net
19.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändiin basisti haussa
Lisätty: 25.08.2018
Voimassa: 20.02.2019
Ilmoittaja: Mr. M (#146340)Lähetä pikaviesti »
Hassun porukan rumpali kaipaa tukea rytmipuolelle. Genre rankemmanpuoleinen, tavallaan teknistä melodista dödistä, mutta tavallaan ei kuitenkaan. Ördätään ja soitetaan matalalta. Referenssinä voitaneen mainita Lamb Of God, Chimaira, Decapitated, etc.

Kitaristilaulajan edellinen hässäkkä:
https://maihinnousu.net/a/2682
ja hyvinkin samalla linjalla mennään nytkin.

Olemme melkolailla totaalisen alkuvaiheessa tämän ryhmän kanssa. Biisejä on GP:ssä iso läjä käytännössä valmiina odottamassa soittajiaan. Tähän mennessä olemme kerinneet treenaamaan bändin kesken vasta muutaman niistä, eli bassotaiteilijalla on erittäin hyvä mahdollisuus päästä nyt vaikuttamaan aikalailla kaikkeen.

Olemme noin 3kymppisiä. Suhtaudumme hommaan oikeanlaisella vakavuudella ja haluaisimme saada tätä juttua kunnolla liikenteeseen, mutta emme kuitenkaan vedä otsa kurtussa tai harjanvarsi perseessä, hauskaa tän pitää olla. Treenataan kerran viikossa vakiopäivänä.

Kokemusta kaikilta löytyy bändihommista yläasteajoista lähtien (eli +15v), joten aivan täysin aloittelija basso- tai bändijuttujen suhteen ei vältäämättä ole sunkaan hyvä olla. Jos tiedät mitä tarkoitan, olet oikea ihminen meille!

Laita pikaviestiä. Tai sähköpostia (lol).

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Rauma (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti