Muusikoiden.net
17.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Okkulttinen salaseura THE UFO CULT värvää uusia jäseniä
Lisätty: 22.08.2018
Voimassa: 30.10.2018
Ilmoittaja: Carloponti (#125709)Lähetä pikaviesti »
The UFO Cult soittaa rytmikästä, synkkää, kieroutunutta, bluesvaikutteista ja ajoittain progehtavaa rockmenoa; löytyy murhalauluja, räimettä ja aavemaisen herkkiä hetkiä ja jos haluut tulla lavalle välillä bodypainteissa ei katsota kieroon, niin mekin!

Kokelailta pyyd.:
-Tajuu meidän musaa ja kokee että itellä on annet. tähän juttuun, Satu on säv. tähän astisen vision, vahv. soittajat jolla on annet. ja lisät. meijän musaan on hakusessa ja päämäärä olis oikeiden tyyppien löytyessä että voidaan alkaa tehä biisejä myös jamitellen kimpassa kun on se yhteinen juttu.
-Motivaatio ja sitout., halutaan oikeet tyypit tähän, mielellään pitkäaikaiseen bänditoimintaan ja keväällä tarkotus laittaa sinkkuu ulos ja ens kesä viettää keikkaillen mahd. paljon niin sul täytyy löytyy aikataul. siis myös aikaa bändille.
-Saat meijän olemassaol. biisit aika nopeesti haltuun, me ei useim. pysytä kolmisoin. tai samassa sävellaj. eikä aina ees samassa tahtilajissa biisin sisällä, ni sellanen teorian tai/ja oman soittimen ymmärrys että pystyy tuua meijän biiseihin juttuja.
(-perusasiat; omat treenit ei unohu, laput ei (useim.) unohu, treeneihin tullaa (suht) ajoissa (mut ei haittaa jos ottaa akateemisen vartin, niin meki yleens otetaa), ei syljetä kuppii mut treenit hoidetaa eka kunnol ja sit jos haluu jamitella ja avaa bissen ni why not.)
-ei tarvi olla pro mutta intoo hoitaa omalta osaltaan tarvittaessa bändiin kuuluvia ulk.mus. asiota keik. hank./järj./julk. liittyvät asiat yms. saadaa enemmän aikaan ku kaikki tekee jotain!

Bändi tarj.:
-Pääset osaks tekee tätä juttuu ja saundii viel eteepäin
-Motivoit. ja inspiroit. bändikaverit
-Useimmiten ihan hauskaa treeni- ja keikkaseuraa
-Todella huonoo huumorii, siis varaudu, todella

Täs meijän tyylii, kuuntele resonoiko ja jos osuu sieluun ni lähetä meiliä theufocult(at)gmail.com, kysy lisää, kerro itestäs ja laita mukaan taidonnäytettä

https://www.youtube.com/watch?v=qzxbgmLwiBQ

https://www.youtube.com/watch?v=RL-ANW_z25o

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti