Muusikoiden.net
23.10.2018
Gibson Megakiertue | Esillä vuoden 2019 Gibson-uutuudet sekä paljon muuta! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Mieslaulaja etsii kitaristia / kosketinsoittajaa / DJ
Lisätty: 19.08.2018
Voimassa: 14.02.2019
Ilmoittaja: Janilandia (#158858)Lähetä pikaviesti »
Mieslaulaja etsii kitaristia / kosketinsoittajaa / DJ:tä reenikaveriksi Tampereen seudulta.

Aluksi voitaisiin miettiä esim. duoa, jotta ei välttämättä tarvita reenikämppää. Itselläni pysyy kitara kourassa komppauksen suhteen, mutta haluaisin mieluummin keskittyä täysipainoisesti laulamiseen. Myöhemmin voidaan toki miettiä kokoonpanon kasvattamista muillakin soittajilla, mutta yleensä aikataulujen sovittaminen on helpompaa pienemmässä kokoonpanossa.

Olisi myös iso plussa, jos osaat tehdä konemusaa. Olisi aivan mahtavaa saada purkitettua omia/yhteisiä biisejä ja laittaa niitä muidenkin korvien iloksi nettiin.

Olen kiinnostunut reenaamaan erityisesti omia biisejä, mutta myös covereita, jotka sovitetaan omaan tyyliimme sopiviksi. Reenejä voisi olla esim. 1-2 krt/vko, ja pääasia, että reenaaminen on hauskaa.

Teen omaa musiikkia tällä hetkellä suomen kielellä, mutta olen myös kiinnostunut tekemään biisejä ja/tai kääntämään biisini englanniksi. Omia biisejä on levyllisen verran.

Musiikkityylinä oon kiinnostunut erityisesti pop/rock-henkisestä musiikista. Kielenä voi olla joko suomi tai englanti. Hyvänä genre-esimerkkinä voisi olla esim. Haloo Helsinki, joka yhdistää tietyissä biiseissä raskasta rock-soundia ja konemusiikin soundeja.

Itselläni ei ole vielä esiintymiskokemusta, mutta sellaista kiinnostaa toki hankkia tulevaisuudessa, kun setti on kunnossa. Suomirock-bändissä olen laulanut vuoden verran.

Sinun ei tarvitse olla mikään ammattikitaristi, en minäkään ole ammattilaulaja. Toki toivon, että sinulla on jonkin verran kokemusta kitaran/kosketinsoittimen soitosta tai DJ:nä olosta, jotta päästään saman tien reenaamaan itse biisejä.

Laita rohkeasti viestiä, niin keskustellaan aiheesta lisää. Lähetän mielelläni ääninäytteen ja olisi kiva kuulla sinunkin soittoasi. Jatketaan keskusteluja, jos molemmat tykkäävät toistensa saundista.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 39
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti