Muusikoiden.net
17.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulaja/lauluntekijä
Lisätty: 05.08.2018
Voimassa: 17.10.2018
Ilmoittaja: Nisonen (#194244)Lähetä pikaviesti »
Etsin seurakseni soittajaa/laulajaa jolla on poltetta tehdä omaa musiikkia. Olen soittanut itse reilut kymmenen vuotta kitaraa, lähinnä komppia (en ole tiluttaja) osaan soinnut ja perus asiat, bändi taustaa on vähän mutta en ole todellakaan pro. Olen soitellut myös vähän koskettimia ja bassoa, pidän myös itse säveltämisestä ja kirjoittamisesta.

En tunne kuuluvani mihinkään tiettyyn genreen, punk, country, rautalanka, trance, räp, jazz, death metal, reggae... kaikki menee ja otan vaikutteita omaan musiikkiini kaikkialta.

Toivon että osaat soittaa jotakin instrumenttia,ehkä laulaa ja haluat kirjoittaa lyriikoita. En odota ammattitaitoista toimintaa, ei ole itseasiassa paskaakaan väliä kauanko olet soittanut,laulanut tai kirjoittanut kunhan sinulla on halu tehdä omaa musiikkia. Aluksi olisi tarkoitus tehdä yhdessä biisejä ja pikkuhiljaa kasvaa bändiksi. Ennen kaikkea tarkoitus on pitää hauskaa ja toteuttaa itseään.

Toivon ettei sinulla ole kovin paha päihdeongelma ja olet innostunut musiikista ja taiteesta yleensä.

Vaikuttavia artisteja:
The Doors, Place to bury strangers, Neil Young, Iggy Pop, Arctic Monkeys, Parkway Drive, Kendrick Lamar, Have Heart, Manu Chao, The clash, Death Hawks, French films, Animal Alpha, Misfits, Nirvana, Jukka Nousiainen, Ho99o9, Rage against the machine, Kingston wall, Mana Mana ja helvetisti muita.

Laitappa viestiä jos kiinnostuit!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 28
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti