Muusikoiden.net
13.12.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Nuori naislaulaja tarjolla, suhtautuu taiteisiin INTOHIMOISESTI!
Lisätty: 04.08.2018
Voimassa: 30.01.2019
Ilmoittaja: skitles (#197478)Lähetä pikaviesti »

Hola. Olen 26-vuotias kolmenkympin kriisissä pian elävä, omanlaiseni ihminen, joka rakastaa laulamista, sitä tunnetta, mitä se aiheuttaa ja esiintymistä. Olen herkkä kuvataiteilija, tauluni kyllä kertovat jotain muuta, mutta haluan tulla muistetuksi jostain. Kuvataiteen ohella musiikki antaa minulle suurta nautintoa ja haluan että voin antaa toisellekin ihmiselle,lähimmäiselle, sellaisen olon että sielu tarvitsee ravintoa ja minä.saan sitä taiteesta. Olen asettanut tavoitteet taivaaseen asti ja aina olen saanut hyvää palautetta.
Teen myös kansitaidetta,kuvassa Suprematen kansi.

Lauluni on instrumenttini. Jos et pidä siitä, sitten et pidä. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta esimerkiksi nämä kuuluvat minun elämääni: A Perfect Circle, Tool, Alice in Chains, Type O Negative, Pantera, HIM, Linkin Park, Elsiane, Shpongle, Asa, Björk, Nine Inch Nails, Apulanta, Ismo Alanko, CMX, Nirvana, Morphine,Kingston Wall, The Doors, Kate Bush, Tori Amos, Lacuna Coil. Queen,Korn, Hurts, Bob Marley, Pyhimys, Raappana.. Eiköhän siin tullut riittävästi mainittua...

Olen kokeilunhaluinen ihminen ja elänyt hyvin värikästä elämää ja sellaista haluan sen olevan ikuisesti. Asiat joita vihaan ovat: suomalaiset elokuvat, Jeesus-tuputtajat, manipuloijat, porvarit, oikeistolaiset, pedofiilit...en nyt tässä ala kaikkea listaamaan sillä siitäkin tulisi vaan paha mieli.

Musta huumori ja sarkasmi ovat alaani. Olen kyllä mukava ihmisiä kohtaan,kunhan hekin ovat minua kohtaan. Harrastan musiikin ja kuvataiteen lisäksi thainyrkkeilyä ja se on mahtava laji. Osaan puolustaa itseäni,liiaksikin. Oikeasti olen ujo ja pelkään lauluääntäni mutta olen pääsemässä fobiastani ja olisin iloinen, kun saisin ilmaista itseäni. Kirjoitan paljon runoja ja sanoituksia, sekä englanniksi että suomeksi. Jos haluat myös,että musiikki liikauttaa ihmistä johonkin suuntaan, niin minä voin toimia ratkaisuna. Genrellä ei hirveästi väliä. Osaan soittaa pianoa myös.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki ideat käydään läpi,olivat ne kuinka absurdeja tahansa! :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 26
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0458442500
Sähköposti: jenni.pilkkakangas@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti