Muusikoiden.net
14.12.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kokonaisvaltaista pianonsoiton opetusta Tampereella
Lisätty: 03.08.2018
Voimassa: 29.01.2019
Ilmoittaja: nellikorhonen (#162411)Lähetä pikaviesti »

Olen tamperelainen musiikinopettaja, muusikko ja äiti. Valmistuin musiikinteoriapedagogiksi vuonna 2016 ja musiikinohjaajaksi vuonna 2013. Työhistoriaani kuuluu niin musiikin perusteiden kuin pianonsoiton ja vapaan säestyksen opettajan töitä. Lisäksi keikkailen yksin sekä duona esittäen monenlaista musiikkia, erityisesti omia sävellyksiä ja sanoituksia. Minulta ilmestyi esikoissingle huhtikuussa 2018 ja uusi singleni julkaistaan tänä syksynä. Pääaineeni on piano, mutta soitan myös viulua sekä laulan.

Tarjoan kokonaisvaltaista musiikin opetusta. Musiikkituntieni monipuolinen sisältö - esimerkiksi vapaa säestys, sävellys ja sanoitus, musiikkiteknologinen toiminta, laulaminen sekä musiikin teoria - rakentuu pianonsoiton ympärille. Opetukseen kuuluu olennaisena osana myös säännölliset konsertit sekä oman musiikin äänitysprojektit. Hyödynnän opetuksessani mielelläni myös muita taiteenaloja, esimerkiksi maalamista ja kirjoittamista. Tärkeimpiä opetusarvojani ovat luovuuden vaaliminen sekä henkisen hyvinvoinnin lisääminen, unohtamatta kuitenkaan vastuullista otetta opettamiseen. Pelkästään tietoa siirtävä opettaja en ole, vaan haluan kannustaa oppilaitani aktiiviseen tekemiseen ja kokemiseen sekä omien vahvuusalueiden löytämiseen.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita tunneilleni. Pidän oppitunteja kotonani Tampereen keskustassa Tuomiokirkon tuntumassa.
Tule kokemaan, oppimaan ja vahvistumaan kanssani ja varaa tuntisi itsellesi tai lapsellesi syksylle 2018. Hinnat: 38¤/45min, 28¤/30min. Tervetuloa! :)

Yhteys: nelli@nellikorhonen.com, puh 044-0400712
www.facebook.com/musiikkipedagoginellikorhonen

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 33
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 044-0400712
Sähköposti: nelli@nellikorhonen.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti