Muusikoiden.net
21.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Haetaan muusikoita
Lisätty: 01.08.2018
Voimassa: 30.11.2018
Ilmoittaja: Metendeerus (#195428)Lähetä pikaviesti »
Moikka

Olen laulaja-lauluntekijä ja viime aikoina olen esiintynyt soolona (laulu + piano). Syksyllä olisi tarkoitus äänittää ja julkaista omaa materiaalia sekä keikkailla. Biisit ovat genreltään pop-musiikkia mutta vaikutteita on myös folkista ja soulista. Tarinankerronta ja melodiat ovat ytimessä.

Olen kyllästynyt yksin musisoimiseen ja olisi kiva perustaa ainakin pieni ryhmä aluksi ja katsoa sitten miten jatkaa. Olen myös avoin ihan uusien biisien kirjoittamiselle yhtyeenä erillisenä projektina tai vaikka toisen laulaja-lauluntekijän kanssa duona. Matkustaminen ja soittaminen singer-songwriter tapahtumissa ulkomailla kiinnostaa tällä hetkellä myös paljon.

Laita sähköpostia jos tällainen projekti kiinnostaa ja kerro vähän mitä instrumenttia soitat ja minkälainen tyyppi olet ja voin laittaa äänitteitä/linkkejä musiikkiin

Hello

I´m a singer-songwriter and I´ve been performing on my own (vocals and piano) the last years. I write pop songs with influences from folk and soul. I like storytelling and a strong melody. This autumn I´m going to record some material and play live.

I´m tired of playing alone and now looking for musicians to either join my project or create a new one and write new material as a group (also for example as a duo with another songwriter).
I´m also very interested in traveling and performing at smaller venues abroad.

Send me an e-mail if this sounds interesting and I can send you some links to my music.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 27
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: metendeerus@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti