Muusikoiden.net
11.12.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Annetaan klassisen laulun tunteja
Lisätty: 30.07.2018
Voimassa: 25.01.2019
Ilmoittaja: Iltsuh (#119347)Lähetä pikaviesti »

Oletko aina katsonut kateellisena talent-ohjelmia, joissa pienet lapset laulavat kuin enkelit "O mio babbino caroa" tai komeat miehet kajauttavat "Nessun Dorman" kuin Pavarotti konsanaaan? Koetko, että itseäsi ei ole siunattu enkelin äänihuulilla?

Ei hätää, minä autan!

Olen sopraano Iina Luukkonen ja olen valmistunut ammattilaulaja ja nyt syksyllä aloitan musiikkipedagogin opinnot Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Olen pyörittänyt omaa yritystäni tämän vuoden alusta Joensuussa ja nyt siirryn uusille maisemille kauniiseen Varsinais-Suomeen! Tarjoan juuri sinulle, ystävällesi tai vaikka sukulaisellesi klassien laulun tunteja! Sinun ei tarvitse tietää musiikista tuon taivaallista, minä opetan kaiken tarpeellisen. Vaikka et kokisi osaavasi laulaa, tule silti! Laulaminen kehittää kokonaisvaltaisesti: se parantaa muistia, ryhtiä, hengitystä ja oikeaoppista puhetta rasittamatta äänihuulia. Ja arvaa mitä? Tässä hommassa ei ole ikärajaa, eli voit vaikka ostaa tunnin lahjaksi isoäidillesi tai patistaa teinisi hankkimaan harrastusksen!

Ensimmäinen puolen tunnin tunti on MAKSUTON kokeilutunti eikä se sisällä velvoitetta ostaa lisää tunteja. Ota siis empimättä yhteyttä ja sovitaan aika! Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai tekstiviesteillä. Opetus tapahtuu kotonani Turun keskustan läheisyydessä.

Opiskelija- tai eläkeläiskortilla saat tunneista 10% alennuksen ja kuuloliiton jäsenkortilla 20% alennuksen.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 24
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0451258700
Internet: http://www.pusukala.net
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti