Muusikoiden.net
11.12.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristille toista bändiä
Lisätty: 24.07.2018
Voimassa: 19.01.2019
Ilmoittaja: Rokkimakkara (#58669)Lähetä pikaviesti »
Etsin nykyisen bändini rinnalle toista bändiä. Enemmän tai vähemmän tositarkoituksella, ihan riippuu teistä, millä asenteella ootte liikenteessä. Tai sitten perustetaan vaikka uutta bändiä. Aikaa tuntuu riittävän soittelulle ja sen haluaisin käyttää mieluummin bändin kanssa soittamiseen. Tutuinta itselle on rock/metalli osasto, mutta lähes kaikki käy. Kevyttä tai raskasta, mainstreamia tai taiteellisempaa häröilyä.

En juurikaan perusta covereiden soittelusta eli mieluiten siis omaa matskua. Sävellän, sanotan ja sovitan, mieluusti myös yhdessä muiden kanssa. Jonkun verran syntyy nytkin biisejä, jotka ei vaan sovi nykyiseen bändiin, niin ehkä ne nappaa teidän tyyliin. Osallistun kaikkeen ja annan mielipiteitäni ja tuon ehdottomasti mukaan oman panostukseni.

Oon soittanut vähän päälle toistakymmentä vuotta, mutta mukaan mahtuu myös vähemmän aktiivisia hetkiä. En ole siis mikään tekninen virtuoosi, toivottavasti ette tekään tai ainakaan odota sitä minulta. Viimeisen muutaman vuoden on tullut kuitenkin soiteltua lähes päivittäin. Hiljattain olen alkanut opettelemaan myös kiipparin toimintaa. Taustojakin pystyn oletettavasti huutelemaan. En lue nuotteja ja olen muutenkin itseoppinut tai ainakin opiskellut kitaristi. Sanoja kirjoitan pääasiassa englanniksi, mutta myös Suomeksi. Sujuvaa improsooloilijaa musta ei ihan heti tuu. Riffit ja kompit on enempi se mun juttu.

Oon 26v Vihdistä ja omat kamat sekä auto on. Myös työpaikka (ma-pe 8-16) löytyy, niin saa bensat ja muut kulut maksettua bändiin liittyen. Sanotaan, että kauheasti tuntia pidemmälle en lähde ajelemaan suuntaansa. Osaan myös käyttäytyä asiallisesti sekä peseydyn säännöllisesti.

Teiltä odotan huumorintajua ja rentoa meininkiä tavoitteellisuudesta huolimatta. Päihdeongelmaisia en jaksa katsoa ja holhoa. Muuten teidän taustalla ei ole minulle väliä.

Heitä viestiä, mikäli kiinnostuit ja näkisit mut mahdollisesti sun/teidän projektissa, niin jutellaan lisää!

-Eero

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 26
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Vihti (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti