Muusikoiden.net
14.12.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kevyen rockin, bluesin, r'n'b, soul yms. orkesteria kasaan
Lisätty: 23.07.2018
Voimassa: 31.12.2018
Ilmoittaja: Mikkodyyd (#190464)Lähetä pikaviesti »
Etsiskelen ensisijaisesti rumpalia orkesteri projektiin, jossa tarkotuksena olis alkaa veivaamaan kevyempää musiikkia, semi-minimalistisilla seteillä, jotain simppeliä. Ei välttämättä tarvi olla akustista, mutta jotain sellasta jota on hauska soittaa.
Soittelen tällä hetkellä metalliprojektissa, mutta tekis mieli alkaa tekee jotain todella päinvastaista musiikkia vastapainoksi, ei kuitenkaan mitään suomi-iskelmäskeidaa, vaan just jotain rauhallista rockia, bluesia, soulia yms. helposti kuunneltavaa musiikkia.
Mulla saattais olla naisvokalisti käytettävissä, jos saan sen innostumaan asiasta.

TLDR; Muusikoita komppaamaan kitaristia(ihan jees kamat löytyy, sähköä ja akkaria), rumpali numero yks(mitä pienemmät kamat sen parempi, näitä en omista), ehkä kiipparisti(mullon digipiano jos tarve) ja viimisenä basso jos alkaa tuntua et se jää uupumaan. Se vokalisti tosiaan hyvässä lykyssä jo plakkarissa.

Pistä faksia jos kiinnostaa. En tosiaan oikeen itsekään tiedä miten alkais tätä hommaa lähestyä ja alottaa, mut soitelkaa niin jutellaan ja katotaan mitä saadaan aikaseksi.

P.S Toivottavaa olis et kävisit päivisin duunissa tahi koulussa, ei varsinaisesti haittaa jos et töissä yms ole, mut arkirutiinit on jengillä yleisestiottaen ollu tasapainon tae. Mä itse en harrasta päihteitä, mut mua ei haittaa jos tykkää välillä juoda tai käryttää nurmikkoa, kunhan sitä ei jatkuvasti tarvi kattella ja ei vaikuta soittamiseen.

P.P.S Mikään virtuoosi mä en ole(vaikkakin soitellu muutaman vuoden tosi intensiivisesti), enkä sitä odota muiltakaan, mut tosi jees olis jos ymmärtäis musiikin alkeisteoriaa. Lähetään fiilistelystä liikkeelle ja opetellaan matkan aikana muusikoiksi, mikään kiire ei ole. Pääasia et se soitto tuntuu hyvältä vaikka välillä vituiks menisikin.

Toivottavasti tästä sai jotain selvää.

Hyvää kesää!
T:Mikko

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 31
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0442409781
Sähköposti: mikkosimila1@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti