Muusikoiden.net
13.12.2018
OGRE | Magnesiumkitarat 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: NWOBHM vaikutteista bändiä hakusessa
Lisätty: 28.06.2018
Voimassa: 24.12.2018
Ilmoittaja: Suff (#147181)Lähetä pikaviesti »

Olen 26 vuotias jäbä Lempäälä/Tampere alueelta. Haluaisin laulaa New Wave of British Heavy Metal vaikutteisessa bändissä. Vastaavia bändejä esim. Angel Witch, Jaguar, Tank, Mythra, Virtue, Satan, Raven, Hollow Ground, Demon Pact, Witchfinder General jne. Jotain nopeeta ja raakaa, voi olla myös proge elementtejä.

Laulu kokemusta bändissä on noin vajaan vuoden verran. Sillon tuli vedettyä esim Dead Boyssin Sonic Reduceria, Johnny Thunderssin Chinese Rocksia ja Rainbown Man on The Silver Mountain tyylisiä biisejä. Omasta mielestä mulle sopii paremmin vähän räkäsemmät biisit ja punkki on myös osa mun vaikutteita. Korkeita kiljasuja en oikeen saa aikaseksi tällä hetkellä. Käyn ahkerasti laulutunneilla ja kehityn kyllä kokoajan parempaan suuntaan. Äänestäni on sanottu että se ei ole klassisen kaunis mutta ihan rock pätevä.

Mieluiten perustaisin oman bändin, mutta jos sopiva löytyy niin sekin käy. Olen kirjoittanut konsepti levyä viimeiset 8 vuotta, enimmäkseen sanoituksia ja jotain laulumelodioita. Kirjoitan kaikki biisit englanniksi. Löytyy paljon tekstejä joista olen ylpeä, mutta en osaa itse säveltää vielä erityisen hyvin joten toivoisin muilta bändin jäseniltä osaamista siihen. Klassista- ja sähkökitaraa olen soittanut 6 vuotta mutta en silti ole vielä mikään erityisen hyvä kitaristi joten tällä laulu hommalla yritän viedä juttua eteenpäin.

Tahtoisin treenata mahdollisimman usein ja hyvällä meiningillä samanhenkisten ihmisten kanssa. Odotan kovaa asennetta ja mielellään jos kerta heavy bändi ollaan niin porukka myös näyttää siltä vaikka sillä nyt ei sinänsä musiikin kanssa mitään tekemistä olekkaan ;)

Mikki löytyy ja valmius hommata mahdollisia tarvittavia kamoja.
Viestiä voi laittaa milloin vaan, puhelut mielellään klo 18 ja 21 välillä.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 26
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Lempäälä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0409655204
Sähköposti: tunedzilla@hotmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti