Muusikoiden.net
19.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Dry Toast hakee rumpalia+laulajaa!
Lisätty: 12.06.2018
Voimassa: 07.12.2018
Ilmoittaja: JanLoaFarron (#190230)Lähetä pikaviesti »
Eli kohta vissiin vuosikymmenen ajan kasassa ollut Dry Toast palaa vuoden tauoltaan, ja kokoonpanoon on syntynyt pieni poikkeuma. Haussa olisi nyt uutta verta sekä rumpalin että laulajan kenkiin.

Bändissä edelleen porskuttavat jäsenet ovat 22-23 vuotiaita ja ovat kolmistaan soitellet ylä-asteen puolelta saakka.
Musiikkityyliä vaikuttaa vahvasti esim. rokkipuolelta Guns N' Roses, Hanoi Rocks, Billy Idol, Extreme, Mr. Big. Hevimmältä puolelta vaikuttaa Iron Maiden, Megadeth, Ymsyms klassiset nimet.

Soiteltu vahvasti lähtökohtaisesti covereita mutta oma matsku lähtee liikenteeseen näihin aikoihin elämästä. Keikkailua harrastetaan joten toivottavasti handlaat sitten sekä lavalla soittamisen että siellä työskentelyn.

Rumpalilta edellytetään etunenässä hyvää soittokykyä. Perässä tulee kriteereinä jonkinnäköinen taito osata kirjoittaa porukalla omia osuuksiaan uusiin biiseihin, kehitellä jo olemassa olevia rumpuraitoja omaan suuntaansa, ja yleisestikin pokkaa avata suu jos tulee ideaa tai kehityskohteita, tai jos puhtaasti ei vaan kelpaa.
Sähkörummut löytyy reenikseltä, laatupelit mutta pitkä ikä tekee tepposia. Omat rummut ois toki sillä kantilla aika näppärät.

Laulajalta toivottais toki sit sitä mitä te laulajat nyt teette. Hyvä pitkä ääniala on plussaa, korkeat kiekaisut lisää plussaa. Jotain lava-kukkoilua vois tuoda mukanaan, menemättä ihan ylinäyttelyn puolelle.

Treenis on oma ja aika tiptop. Vieläpä autotallin yhteisessä rakennuksessa, kuten henkeen kuuluu. Sijaitsee Kirkkonummen ja Lohjan välissä.

Yhteydenottoja saa laittaa 0414948138.
Peace!
-Allu

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-30
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Siuntio (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0414948138
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti