Muusikoiden.net
16.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Jazzista Taide-poppiin ja Brittipopista Psykedeeliseen
Lisätty: 21.05.2018
Voimassa: 16.11.2018
Ilmoittaja: fortunateson1996 (#156793)Lähetä pikaviesti »
Olen 1996 syntynyt laulaja, etsin bändiä mieluusti noin 100km säteellä Seinäjoesta mutta jousto onnistuu tiettyyn pisteeseen asti. Kokemusta esiintymisestä, sanoituksesta ja säveltämisestä on ihan koulutuksellisella tasolla. Hanskaan myös kitaran, basson ja rummut suhteellisen edistyneellä tasolla. En tietenkään mikään täydellinen virtuoosi ole missään näissä asioissa, mutta harjoitus harjaannuttaa, ja haluan oppia bändin kanssa uusia käytäntöjä ja taitoja.

Musiikkimakuuni kuuluu ABBA, The Beatles, Beyoncé, Bruce Springsteen, Danny Brown, David Bowie, Dire Straits, The Doors, Eurythmics, Fiona Apple, Fleet Foxes, Frank Zappa, Goldfrapp, Kanye West, Kate Bush, Led Zeppelin, Madonna, Mariah Carey, Massive Attack, OutKast, Paul McCartney, Pink Floyd, The Police, Prince, Queen, Robbie Williams, Rush, Siouxsie and the Banshees, The Smiths, St. Vincent, Sting, Tim Buckley, Tina Turner, Tom Waits, Tony Bennett, Tori Amos, Van Halen, The White Stripes, Whitesnake, The Who, Wings yms.

Haluan yhdistellä genrejä saadakseni aikaan jotain oikeasti omalaatuista, isäntärokkia kuten Iron Maideniä sun muita stereotyyppisiä perussuomalaisen suosikkeja ei ole suurta kiinnostusta hinkata. Kuten huomaat minulla on suhteellisen laaja musiikkimaku ja toivon että bändillä olisi samanlaista kunnianhimoa, yhteistyötä pitää kuitenkin osata tehdä eikä tarvitse tehdä mitään kotiläksyjä edellämainittujen artistien takia, ei tämä liian vakavaa saa olla vaikka tähtiin tähdätäänkin.

Ääninäytteitä:
http://picosong.com/wPBfw/
http://picosong.com/wPBfj/
http://picosong.com/wPBf8/
http://picosong.com/wPB4P/
http://picosong.com/wPB4V/

Nämä biisit eivät kata koko äänialaani, osaan paljon muutakin, mutta nämä ovat vain näytteitä siltä varalta että tykkäät suuntauksesta. Varoituksen sana, että minulla ei ole omasta takaa esiintymistarvikkeita, joten talon periaattessa täytyy tarjota.

Jos tuntuu että synkkaa niin sähköpostia (jmkaukola@gmail.com)/pikaviestiä, pikaviesteihin tietysti vastaan nopeammin kun täällä usein surffailen.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: N. 21
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti