Muusikoiden.net
18.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kolme kaunista miestä etsii taidokasta perkussionistiä
Lisätty: 20.05.2018
Voimassa: 15.11.2018
Ilmoittaja: FNZBeat (#168625)Lähetä pikaviesti »
Eli siis rumpalia ja mielellään laaja-alaista rytmiosaston taitajaa haetaan neljänneksi pyöräksi Vaj Naia -musiikkiprojektiin, joka on ns. avoin sooloprojekti.

Tässä projektin viimekesäinen, KRIITIKOIDEN YLISTÄMÄ julkaisu
https://www.youtube.com/watch?v=-km5X6BjIqw

Eli siis musatyylinä on joku rokahtava popin alalajike, mielellään kaikilla mausteilla, ja vaikka bändissä on tällä hetkellä kitaristilaulajan lisäksi toinen kitaristi ja basisti, kuuluu soitinrepertuaariin vaihtelevasti mm sämplereitä ja koskettimia, ja esim sähkörumpuja tai muita poikkeavampia rytmikikkailuja hallitsevat kandidaatit otetaan erittäin lämpimänkiihkeästi vastaan.

Soittokokemusta mielellään sen verran, että osaa soittaa bändikokoonpanossa, ja pystyy mielellään pitämään homman kasassa, koska me, basically kolme kitaristia, ei siihen pystytä. Ilman sua! Ite ollaan kaikki taidettu soitella jo vähintään se vuosikymmen.

Treenis löytyy ainakin ihan kohta pitskuvalimokonala-hoodeilta, ja toiveena olis että mielummin treenattais vähemmän kunnolla kun 4 kertaa viikossa tehottomasti, ja mielellään keikkoja alettais hankkimaan heti kun homma alkaa pysymään kasassa, ettei jää sellasen loputtoman hiomisen tasolle.

Jos kuvaillun kaltainen meininki kiinnostaa niin pistä joku soittonäyte ja hakemus tulemaan niin jubaillaan! Saadaan vähintäänkin tekosyy käydä kaljalla. Tai soittelemassa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 19-35
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0449728665
Internet: http://vajnaia.bandcamp.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti