Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja hakusessa
Lisätty: 17.05.2018
Voimassa: 11.11.2018
Ilmoittaja: Korkki74 (#160243)Lähetä pikaviesti »
Tässä olisi trio kasassa jo, mutta laulajaa (/ laulajakitaristia) uupuu vielä.

Eli, etsimme laulajaa jolla olisi edes pikkuisen kokemusta bändissä mukana olemisesta. Tarkoitus olisi lähteä kehittämään bändiä sen mukaan millainen henkilö löydetään mikin taakse. Sukupuolella ja äänialalla ei siis ole mitään väliä. Sen verran kuitenkin genreistä että mitään örinämetallia tai diskopoppista ei aleta tekemään, vaan laulutaitokin merkitsee. Ehkä sellainen hardrock on meille kaikkeista lähinnä sydäntä ja sen tyylistä musiikkia olemme aikaisemmin soittaneet. Tarkoitus olisi lähteä kuitenkin tosissaan tekemään omaa juttua eli mitään covereita ei turhaan aleta vetämään. Kitaransoittotaito ja biisientekotaito ovat isoja plussia. Kuitenkin kaksi kitaraa kuullostaa biiseissä paremmalta (voidaan myös myöhemmin etsiä toinen kitaristi poppooseen jos kitaran soitto ei luonnistu).

Iälläkään ei ole väliä, olemme yli kolmekymppisiä kaikki kolme mutta jos olet nuorempi tai vanhempi niin onko sen sitten väliä jos tuntuu siltä että sovit porukkaan. Bändi- ja esiintymiskokemusta meiltä löytyy kaikilta ja lisää tietoja aikaisemmista bändeistä saat kysymällä.

Treenis löytyy Porista ja olemme treenailleet kerran pari viikossa hiukan muista menoista riippuen. Laitahan viestiä pikaviestillä tai sähköpostiin.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti