Muusikoiden.net
21.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulutunteja kesällä Tampereella!
Lisätty: 12.05.2018
Voimassa: 31.10.2018
Ilmoittaja: zsazsa (#100228)Lähetä pikaviesti »
HALUAISITKO LAULUTUNNEILLE KESÄLLÄ?

Kesän ajalle tarjolla vapaita laulutuntiaikoja Tampereen Vuoreksessa, opettajana koulutettu rytmimusiikin popjazz-laulunopettaja ja musiikkipedagogi, yli 10v. opetuskokemuksella! Sinä voit olla aloittelija tai jo pidempään laulua harrastanut - laulutunneille olet tervetullut, on aiempi laulu- ja musiikkitaustasi mikä vaan.

Opetuspäivät ovat maanantai ja tiistai, kysy tarkemmin tämän hetkisestä tilanteesta ja ajoista. Kesälle on valittavissa eri tuntivaihtoehtoja, sekä yksittäisiä tunteja että tuntipaketteja.

Opetuspaikan viereen pääsee bussilla nro 5. Autoileville löytyy maksuttomia paikkoja. Opetustila on valoisa, tilava ja viihtyisä, ja sinne on esteetön pääsy katutasosta.

KESÄKUUSSA TARJOUS:
Tutustumiskäynti 45 min hintaan 45 euroa + mahdollisuus jatkaa kesäkuun ajan 3 x 45 min hintaan 125 euroa (kaikki hinnat sis.ALV:n 24%)

Kysy lisää:
laulamaan (ät) saunalahti.fi

Kesäkuun tarjouksen tunnit voidaan pitää tiiviinä pakettina esim. peräkkäisinä päivinä, eli vielä ehtii hyvin tarttua tarjoukseen! Koko kesänkin ajalle voit sopia laulutunneista ja käydä tunneilla vaikka parin viikon välein, tai voidaan sopia esim. pari pidempää sessiota, jos se sopii kesän aikatauluihisi paremmin.

Laulunopettajana haluan kunnioittaa jokaisen yksilöllisiä toiveita. Minulle on tärkeää, että löydät vapaan ja terveen tavan käyttää ääntäsi ja saat taitoja, joilla pystyt ilmaisemaan itseäsi äänelläsi niin kuin haluat. Tunnit räätälöidään tavoitteidesi pohjalta. Voidaan treenata vaikkapa hengitystä, soundeja, ilmaisua, eri musiikkityylejä, improvisointia, sävelkorvaa, englannin lausumista biisien kanssa jne. Tunneilla voidaan myös valmistautua esiintymiseen, pääsykokeisiin tai äänityksiin.

Omat vahvuuteni laulajana ja laulunopettajana löytyvät erityisesti popista, rockista, folkista ja jazzista, sekä oppilaan aidosta ja kannustavasta kohtaamisesta.
Kysy rohkeasti lisää!

lauluterveisin Sanna-Maria Jukkola
laulamaan (ät) saunalahti.fi

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti