Muusikoiden.net
21.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Espoossa
Lisätty: 12.05.2018
Voimassa: 07.11.2018
Ilmoittaja: Arti_Waine (#182201)Lähetä pikaviesti »

Haluaisitko soittaa kitaraa? Ehkä osaat soittaa, mutta jotain puuttuu? Kenties lupaava kehityksesi on hidastunut, tai kaipaat enää yhden ongelman ratkaisua?

TW's Boogie impro ja sweeppisoolo: https://www.youtube.com/watch?v=9wECvtw_MgA

Opi soittamaan juuri sellaista musiikkia kuin tahdot Shredlogic 360 kitaratunneilla. Olit sitten täysin vasta-alkaja taikka viimeisiä esteitä tieltään raivaava ekspertti, pystyn tarjoamaan sinun tavoitteittesi pohjalta suunniteltua tehokasta opetusta.

Olen opiskellut musiikinteoriaa laajasti sekä klassisen- että rytmimusiikin näkökulmasta, joten koulukuntien uskomukset ja lähtökohdat eivät rajoita minua. Tästä seuraa, että opetan käytännönläheisesti ja avarakatseisesti.
Kitaratunneilla käydään tietysti läpi aiheita kuten tekniikka, improvisaatio ja tulkinta, mutta pystyn opettamaan esimerkiksi myös säveltämistä siinä samalla.

Ja mikä parasta, koska opetus tapahtuu studiotilassa, voimme tehdä äänityksiä halutessasi vaikka joka tunnilla, joko ihan vain soittotekniikan kehityksen tarkastelua varten, tai suoraan kappaleittesi raitojen äänitystä levylle.

Tunnin aiheena ja lopputuloksena voi olla vaikkapa rumpujen ohjelmointi, musiikin sovittaminen orkesterille, sekä orkesteriraitojen toteutus studio-ohjelmassa, sinä päätät!

Tutustumistunti ilmaiseksi :)

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 5-99
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400 360 560
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti