Muusikoiden.net
22.10.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan solistia!
Lisätty: 03.05.2018
Voimassa: 29.10.2018
Ilmoittaja: pumpero (#113510)Lähetä pikaviesti »
Kuopiolainen, Confusus-nimellä nykyisin kulkeva yhtye, hakee osaavaa laulajaa riveihinsä!

Aloitimme soittamaan vuoden 2014 tienoilla nykyisellä porukallamme, joka koostuu rumpalista, kitaristista ja basistista (ikähaitarilla 24-26v) Joukkoomme tarvitsemme siis hommansa osaavan laulajan.

Painopiste on tätä nykyä oman materiaalin tuottamisessa, jonka toivomme olevan myös tulevan laulajan päätavoite. Tyyliltämme edustamme jotain groove-, industrial-, progressiivisen-, ja melodisen metallin välimaastosta. Arvostamme laulajassa halukkuutta tuoda julki omaa visiotaan asioihin, biisinkirjoitustaitoa, sekä jonkinnäköistä raspisoundia (cleanimman laulun lisänä, ei mikään pakollisuus kuitenkaan). Teemme materiaalia englanniksi.

Tavoitteenamme on luoda jotain uudenlaista ja kiinnostavaa, sekä päästä keikkalavoille mahdollisimman pian. Aivan hampaat irvessä emme hommaa tee, mutta tämän hetken tavoite on päästä esiintymään ja saada se ensimmäinen lätty pihalle sopivassa aikataulussa solistin päästyä kuvioihin mukaan!

Treenis löytyy Kuopiosta Itkonniemeltä ja ollaan oikeasti ihan mukava poppoo. Jos kiinnostuit, niin laitahan yv:tä ja katsellaan miten edetään!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18 ->
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti