Muusikoiden.net
18.09.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Ambient, avaruus ja loputon kaiku.
Lisätty: 16.04.2018
Voimassa: 12.10.2018
Ilmoittaja: Morbus (#86751)Lähetä pikaviesti »

Moikka! Mä olen pitkään miettinyt ilmoituksen kirjoittamista tänne ja viimein sen teen! Basso on mun pääasiallinen työväline, jolla tulostan avaruusambienttia/metallia (tähän asti yksin). Efektirepertuaariin kuuluu mm. paljon kaikua, modulaatioita, säröä ja filttereitä. Hakusessa olisi ainakin RUMPALI tuomaan rytmiä ja tarpeen vaatiessa KITARISTI. Trio olisi kova, minimaalinen paletti ja maksimaalinen avaruuspörinä. En osaa laulaa, mutta mielestäni ko. musiikki ei laulua kaipaa, ehkä randomia ulinaa tai chanttausta joskus!

Sijaitsen itse nykyään Keravalla ja olisi kiva löytää likeminded-ihmisiä matkalle avaruuteen musiikin avulla. Huh, olipa mahtipontinen kirjoitus! Olen kuitenkin ihan tavallinen kaveri, joka tykkää musiikista ja mennä siitä tiloihin, en niinkään päihteistä.

Musavaikutteina voisi olla esimerkiksi Atomikylä, The Cosmic Dead, Jakob, Fungal Abyss, Sumac, freejazz ja vaikka black metal. Musasämplejä mulla on jonkin verran iPhonessani, mutta visioni perustuu muutenkin vapaseen improvisaatioon, ei tarkkoihin riffeihin. Toki jos bändi saadaan pystyyn, voidaan hioa yhdessä kaikenlaisia runkoja ambientjameille ja sitä kautta vakimateriaalille.

Jos sinua alkoi ko. visio kiinnostamaan, ota yhteyttä! Mun kanssa on hyvä jutella:) Itse olen 28-vuotias, ole sinäkin about plus miinus kymmenen vuotta siitä.

Ave!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä:
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Kerava (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0504131291
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti