Muusikoiden.net
26.04.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: synkkää jynkytystä
Lisätty: 16.04.2018
Voimassa: 31.05.2018
Ilmoittaja: kazaa (#65432)Lähetä pikaviesti »

Hoi Turun ja lähiseudun kielisoittelijat.

Mahollisesti aikaa ja etenkin motivaatiota riittäisi toiseenkin orkesteriin, olemassaolevan rokkibändin rinnalle. Toiveena raskaampi, alavireisempi ja metallisempi ulosanti.

Jos jotain referenssiä täytyisi antaa, niin Entombedin, Stonegardin ja A Pale Horse Name Deathin yhteennaittaminen olisi allekirjottaneelle SE juttu - sludgehtava, groovaava, bluessävytteinen death'n'roll alternative rock ja Bay Arean speed-vaikuttein.
Tunnelmallisen maalaileva, melodisen melankolinen, jylhän doomahtava, keskitempoinen deathmetal toimii myös, jonkinlainen crossover-stoner/thrash inspiroi sekin.

Edellämainitut toimivat kuitenkin vain suuntaviivoina, jutun juoni olisi tuottaa vapautuneen vaihtoehtoista, mustiakin sävyjä sisältävää raskasmusiikkia ilman väkinäisiä, sitovia genrerajotteita, post-etuliittein, core-takaliittein tai ilman.

Suurin kynnys syntyy meikäläisen säveltaidottomuudesta - vaikka visioita löytyy, jää muiden vastuulle herättää ne eloon. Tarkotus onkin löytää samanhenkisiä retkuja ja hyviä tyyppejä, jotka omaavat edes etäisesti samansuuntaisia näkemyksiä. Tärkein lähtökohta ja kantava voima on, et vaikka ite musiikki, sisältö ja sanoma ois kuinka vakavaa, sen tekemisen tai soittamisen ei tarvitse eikä pidä sitä olla.

Mitään maailmanvallotussuunnitelmia ei ole, mut täysin päämäärätöntä ilotteluakaan ei kukaan jaksa. Satunnainen keikkailu kuuluu kuvioihin ja erityisesti oman materiaalin julkasu on mulle tärkeä tavote - mutta niin, et homma kulkee koko ajan omalla painollaan, ei pakotettuna tai juostenkusten.

Jos teiltä löytyy rumpalia vailla oleva orkesteri, joka ylläoleviin raameihin uppoaa - tai jos oot tyyppi, joka tahtoo moista alkaa rakentamaan, olkaapi yhteydessä.

Pika- tai tekstiviestit tavottaa parhaiten.

Kattellaan!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 32
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: O4O832O981(txt)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti