Muusikoiden.net
22.07.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pianonsoiton opetusta Tampereen alueella
Lisätty: 16.04.2018
Voimassa: 12.10.2018
Ilmoittaja: VioletSofia (#181774)Lähetä pikaviesti »
Hei! Olen 23-vuotias opiskelija Tampereen yliopistosta ja tarjoan edullisia soittotunteja Tampereen alueella perheen pienimmille.

Opiskelen yliopistossa matematiikan aineenopettajaksi, ja olen kiinnostunut myös soiton opettamisesta näin vapaa-ajalla. Pianonsoittoa olen harrastanut koko ikäni; kävin soittotunneilla aina lukioikään asti, jonka jälkeen olen treenaillut itsekseni tai bändissä. Koen, että pianonsoitossa tärkeintä on saavutetut onnistumisen tunteet sekä se, että soittaja kokee taidoistaan olevan myös hyötyä ja iloa itselle.

Koen olevani pätevä soitonopettaja erityisesti perheen pienimmille sekä nuorille, joilla muusikonura on aivan alkumetreillä. Opetukseni keskittyy aina oppilaan omiin toiveisiin sekä tasoon, ja pääasia olisi, että mielenkiinto pysyisi pitkälle tulevaisuuteen ja soittotunneilla olisi hauskaa olla.

Tällä hetkellä olen opettanut yhteensä kaksi vuotta 7-vuotiasta, ja käytännössä opetus on tapahtunut oppilaan kotona. Minulla on auto käytössäni, joten soittotunnit voivat olla joko oppilaan kotona, tai muualla näppärässä paikassa. Tunneista olen veloittanut 20¤/tunti riippuen toki etäisyydestä ja ajokustannuksista. Liikun paljon myös Tampere-Ikaalinen -akselilla!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä spostilla, tekstarilla tai vaikkapa soittaen, jos haluatte kuulla lisää soittotunneistani, tai jostain muusta askarruttavasta asiasta liittyen ilmoitukseeni!:)

Yst.Terv
Violet Hukki

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 23
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0442941403
Sähköposti: violet.hukki@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti